Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Japanska tradicionalna medicina priznaje vodu kao lijek za rak

gatag-00006767

Da je zdravo piti vodu svima je odavno poznato. Voda je izvor života i neophodna je za obavljanje svih funkcija u organizmu. Bez nje se ne može ni zamisliti krvotok, funkcionisanje bubrega, mozga, crijeva, mišića, nervnog sistema, razmjena materija, regulacija tjelesne temperature, pravilan rad zglobova i koštanog sistema, eliminisanje štetnih materija iz organizma. Jasno je da bez vode nema života.

Djelotvornost navike Voda ne samo da gasi žeđ, već djeluje ljekovito, čisti organizam i otklanja negativnu energiju. Često tuširanje, a naročito plivanje otklanja posljedice stresa, opušta mišiće i nerve, i oslobađa nas negativne energije. Čak postoji vjerovanje da uklanja i magiju, uroke i slično.

Japanska tradicionalna medicina preporučuje da se voda pije odmah nakon buđenja, i to u ljekovite svrhe, a naučna ispitivanja potvrđuju djelotvornost ove navike. Japansko liječenje vodom daje dobre rezultate u liječenju mnogih oboljenja.

Primjenjuje se za liječenje meningitisa, dijabetesa, gastritisa, glavobolje, astme, bronhitisa, artritisa, epilepsije, bolova u tijelu, srčanih smetnji, masnoće u krvi, oboljenja bubrega i mokraćnih puteva, dijareje, povraćanja, zatvora, hemoroida, bolesti očiju, uha, grla i nosa, materice, menstrualnih poremećaja, pa čak i raka! Kako se liječiti vodom Prema japanskoj metodi, ujutro, prije pranja zuba, treba popiti četiri čaše po 160 ml vode, znači ukupno 640 ml.

Nakon toga 45 minuta ne treba ništa ni jesti ni piti. Poslije toga, treba normalno doručkovati pa naredna dva sata ne jesti ništa. Ova vrsta liječenja nema negativnih efekata i dobro je, osim liječenja, praktikovati je čitavog života, u cilju očuvanja dobrog zdravlja i kondicije.

Pri tom i nikada ne treba piti hladnu, već vruću vodu. Hladna voda zbija masnoće unijete hranom i tako dolazi do usporavanja varenja, oštećenja crijevnih resica i pojave gojaznosti. Dužina tretmana vodom za određene bolesti povišen krvni pritisak (30 dana) dijabetes (30 dana) gastritis (10 dana) zatvor (10 dana) tuberkoloza (90 dana) rak (180 dana) osobe koje boluju od artritisa, ovu terapiju mogu da sprovode samo tri dana u prvoj sedmici, a nakon toga svakodnevno.

Japanci su najdugovječniji narod na planeti, a 2008. u Japanu je bilo registrovano više od 33.000 ljudi starijih od 100 godina! Iste godine, pehar za proslavu stotog rođendana u Japanu primilo je čak 19.769 Japanaca.