Život i zdravlje

Lindsey Vonn

Jedna od najboljih skijašica svih vremena ponovno će pred oltar

24/08/2019

Znao sam da ona ne bi željela da to obavim dok je u pidžami, a baš tog dana je imala neki poslovni sastanak pa je bila odjevena

Alpska skijašica Lindsey Vonn (34) prije šest godina razvela se od bivšeg supruga Thomasa Vonna (43), a sad će ponovno pred oltar. Zaručila se za hokejaša na ledu P.K. Subbana (30), piše Vogue.

– Odmah sam znala da je on drukčiji, ali kako sam ranije bila udana, poprilično sam se suzdržavala pomisliti da bih ponovno mogla pronaći nekoga s kim bih mogla biti u braku. Nakon nekoliko mjeseci hodanja, znala sam da je on taj. Čini me sretnom, jako je pozitivan i pun energije – ispričala je Lindsey, koju mnogi nazivaju najljepšom skijašicom na svijetu.

Subban ju je zaprosio prošlog mjeseca u njihovom domu u Los Angelesu.

– Nabavio sam prsten i odlučio da ću to napraviti kod kuće. Sve se tog dana namjestilo. Bio je pun mjesec. Znao sam da ona ne bi željela da to obavim dok je u pidžami, a baš tog dana je imala neki poslovni sastanak pa je bila odjevena – rekao je hokejaš.

Lindsey je Subbana upoznala prije dvije godine kad je prekinula prijašnju vezu, a skupa su od 2018.

Lindsey se 2013. godine rastala od Thomasa Vonna nakon četiri godine braka, a nakon je bila u vezi s golferom Tigerom Woodsom. 2013. godine kazala je kako se više neće udavati, no Subban joj je promijenio mišljenje.

Dok je bila u vezi s Woodsom, preživjela veliki skandal kada su njene privatne fotografije koje je slala golferu osvanule na internetu.

Lindsey Voon

Inače, hokejaš igra odbranu za New Jersey Devilse, a Vonn je skije okačila na klin početkom ove godine, nakon što je osvojila brojne zlatne medalje i kupove.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.