Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Daria Klišina

Jedna od najljepših atletičarki otkrila da dobija nemoralne ponude

klisina2 (1)

Odmah sam oštro odgovorila: ‘Oprosti, ali tvoj prijedlog me ne zanima’, a onda je uslijedilo njegovo: ‘Pa, čekaj, nemoj me tako brzo odbijati, ne znaš ni šta ti nudim.

Ruska skakačica u dalj Daria Klišina godinama je na listama najljepših sportašica na svijetu, a muškarci je obožavaju. Lijepa Ruskinja otkrila je da je nedavno dobila ponudu da postane prostitutka. Nije otkrila ko je muškarac koji joj je tu ponudu poslao putem Instagrama.

“Bilo je tako, samo što nije koristio onu riječ, već ‘pratnja’. Prošlo je od toga šest mjeseci. Iskreno, nisam očekivala takvu ponudu”, prenio je sports.ru izjavu 29-godišnjakinje.

“Odmah sam oštro odgovorila: ‘Oprosti, ali tvoj prijedlog me ne zanima’, a onda je uslijedilo njegovo: ‘Pa, čekaj, nemoj me tako brzo odbijati, ne znaš ni šta ti nudim.’ Napisala sam opet: ‘Ne, zbogom!’ Ponudio je 200.000 dolara mjesečno! Sjela sam i zapitala se postoji li djevojka koja će biti impresionirana ovom ponudom”, kazala je.

Godinama Daria živi u SAD-u i tamo trenira, no još se nije u potpunosti naviknula na život preko bare.

“Na primjer, u Rusiji ljudi uzimaju kredit samo kada baš moraju, dok je u Americi to sasvim normalna stvar. Ja stvarno ne razumijem šta će mi kreditna kartica”, rekla je.

Nije oduševljena ni New Yorkom.

“Ovaj smrad u zraku, posebno u ljetnim danima… Jednostavno je odvratan! Želim nositi masku za disanje zbog toga. U usporedbi s New Yorkom, Moskva je nevjerovatno čista”, poručila je Klišina.