Jelena je bila obična domaćica dok nije otkrila da je muž vara i sve objavila na YouTubeu (VIDEO)

jelena

Jelena Kolotilova, 54-godišnja amaterska video-blogerka, sakupila je dva miliona pregleda nakon što je objavila priču o svom mužu koji je vara sa mladom hostesom na ljetovanju. Ona sad odbija ponude velikih televizijskih kanala i kolega blogera sa YouTubea.

“Ispostavilo se da me muž vara. Koliko može biti opasan all-inclusive odmor”. Snimak pod ovim nazivom učinio je da 54-godišnja domaćica iz Krasnodara (1.500 kilometara od Moskve) postane instant YouTube senzacija. Snimak je pogledalo više od dva miliona ljudi za tri sedmice.

Jelena Kolotilova, žena iza ove internet senzacije, otvorila je YouTube kanal „MAMA Otličnika” (mama odlikaša) prije tri godine, u aprilu 2015. godine.

Moguće je da se Kolotilova sa YouTubeom upoznala preko svoje troje djece, koja sva vode svoje YouTube kanale. Najmlađi među njima, 14-godišnji Lav, ima čak i aparaturu za osvjetljenje na svom stolu, piše Russia Beyond.

Niko nije mogao da predvidi da će 54-godišnja domaćica svojom eksplozijom popularnosti nadmašiti mlađu generaciju „jutjubera” u svojoj porodici, koja očigledno troši znatno više sredstava za pravljenje svojih snimaka.

Iako njena kćerka vodi YouTube kanal “Mimi Lissa” sa milion pratilaca (gdje objavljuje snimke svoje kćerke), a i njena ostala djeca imaju neobjašnjivo veliki broj pregleda, Jelena Kolotilova ih sve ostavlja za sobom i u ovom trenutku osvaja YouTube prostor ruskog gledališta.

Porodična drama

Žalosno otkriće koje je Kolotilovoj uništilo život (i pokrenulo dramu koja je od nje načinila zvijezdu) dogodilo se 24. juna, kada je 54-godišnja žena dobila potvrdu svojim sumnjama da je muž vara. Pogođena, ali ne slomljena, prevarena žena je snimila prvih nekoliko minuta svoje ozlojađenosti kamerom i objavila ovaj snimak na YouTubeu.

– Svaki put kad dođemo u Anapu (ruski grad na obali Crnog mora poznat po ljetovalištima) Mihailovič (Kolotilova svog muža zove po patronimu) poludi. Odlazi u taj ‘Akapulko’ (lokalni kafić) i tamo ostaje po cijeli dan, po cijelu noć, iako se lokal zatvara u ponoć. Pretvara se da se vratio kući, ali kada svi legnemo na spavanje, on izlazi. Noćas nije ni došao kući. Doručkovala sam i vraćala sam se (u hotel)… Igrao je stoni tenis sa hostesom, djevojkom impresivnih dimenzija, koja je veća od mene. A ona mi kaže: Zdravo, mama. Osmjehnula sam se i prošla pored njih. To je totalna sramota – kaže vidno uznemirena žena u kameru, dok njena kćerka bez reči leži na krevetu u pozadini.

Iako Kolotilova nije ni na koji način dokazala da je muž vara i cijela drama počiva na njenoj interpretaciji, srceparajući video-snimak je postigao veliku popularnost sa 2,2 miliona pregleda u kratkom vremenskom periodu. Tako je njen YouTube kanal, koji je inače specijalizovan za snimke o kuhanju i druge svakodnevne domaćinske stvari, postao porodična saga ispunjena dramom i bolom.

– Reći ćete: Jelena samo privlači pažnju. Ne, ne radi se o tome, to je stvaran život. Stvaran život – kaže Kolotilova na kraju svog tužnog snimka o muževljevom nevjerstvu.

Pozivi od televizijskih stanica

Ubrzo nakon toga Kolotilova je otkrila da se njena novostečena slava širi van granica YouTubea i otima kontroli.

Veliki TV kanali i lokalne novine počeli su da se obraćaju Kolotilovoj i, kako ona tvrdi, čak su joj nudili novac za intervju. Dobila je i ponude od YouTube blogera da snime zajedničke video-snimke. Na jednom snimku ona prikazuje jednu ponudu sa telefona.

Neočekivana slava je očigledno uhvatila Kolotilovu nespremnu i ona nastavlja da odbija sve ponude ne krijući prezir prema svoj toj medijskoj pažnji.

– Da li ste poludeli?! Ne želim nikakve intervjue. I tako mi je muka od svega, a vi mi samo šaljete poruke. Kako da ne, doći ću (u TV studio) da se sramotim pred cijelom zemljom – kaže ova žena u video-snimku pod nazivom „TV kanali me napadaju!”

Bio nevjeran ili ne, muž Kolotilove je izgleda nehotice otvorio novo poglavlje u životu svoje žene i pretvorio je u novu zvijezdu YouTubea… sa slomljenim srcem.