Čudesni napitak

Kafa prirodni tretman ljepote koji će vas pripremiti za ljeto

cafe-brazil2234

Posljednjih nekoliko godina, neki od rezultata naučnih istraživanja o kofeinu, uključujući i ona Svjetske zdravstvene organizacije, pokazuju da kava ima mnogo pozitivnih učinaka

Ljeto je stiglo! Planiranje godišnjeg odmora i kupnja novog kupaćeg kostima mentalno će vas pripremiti za sezonu i ljetne zabave na suncu!

Uz sve to veselje oko ljetovanja i uzbuđenje koje vas okružuje, donosimo i neokoliko savjeta i načina na koje možete utjecati na ljepotu vaše kože, a koji će vam pomoći da izgledate najbolje što možete.

Dobrobiti kafe i kofeina u tretmanu ljepote

Posljednjih nekoliko godina, neki od rezultata naučnih istraživanja o kofeinu, uključujući i ona Svjetske zdravstvene organizacije, pokazuju da kava ima mnogo pozitivnih učinaka:
– Može smanjiti rizik od raka,
– Može produžiti životni vijek,
– Također tijelu daje antioksidanse

Dok je naučno dokazano da ovaj “čudesni napitak”, kada se konzumira umjereno, poboljšava zdravlje i ima svojstva koja vam pomažu da se odbranite od bolesti, ljubitelji kafe sada imaju razloga radovati se dok mi razotkrivamo njene brojne pozitivne učinke na kožu!

Kvantitet ponude na trzištu kada je kafa u pitanju bilo da je uvoznna ili domaća je velik, no kada pišemo o kvalitetu, istakli bi smo MUST HAVE proizvod na BH tržištu 2018…ukoliko niste probali, toplo preoporučujemo café Brazil (domaću kafu, 3u1, te cappucino od chocolate i vanilije)

Uživajte uz café Brazil i ljeto!