Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kakanjac 14 godina čekao djevojku u koju se zaljubio na prvi pogled

mladenka antonijo kakanjac

Fotograf i snimatelj Dragan Gajanović već 19 godina bavi se snimanjem vjenčanja. Ove je godine snimio posebnu priču koja ga je oduševila. Kako kaže, priča ovih mladenaca je posebna jer je riječ o iskrenoj ljubavi.

“Mladoženja po imenu Antonijo Crepulja rodom iz Kaknja čekao je 14 godina svoju ljubav, Mladenku Andrić. Prije 14 godina je prvi put vidio djevojku koja je došla iz Švicarske u posjetu rodbini. Na prvi pogled se zaljubio i od tada je čekao svake godine da dođe, ali ona nije dolazila. Sve to vrijeme je bio zaljubljen i mnogo patio”, ispričao nam je Dragan.

Kao što ste mogli zaključiti, s obzirom na to da je Dragan snimao njihovo vjenčanje, priča je imala sretan završetak. Video o sretnom paru snimio je u jednom danu.

Mladenka i Antonijo / Love Story from Dragan Gajanovic on Vimeo.

“U današnje vrijeme kada se teži za što većim glamurom kada je taj posebni dan u pitanju, ovdje imamo drugu situaciju, prave i iskrene vrijednosti”, opisao Dragan.

Dragan se nada da će se video svidjeti i drugima, kao što se svidio i mladencima. A, snimio je i njihove reakcije tokom gledanja videa…

Reakcija mladenaca na odgledani film. from Dragan Gajanovic on Vimeo.