Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kakav seks žele muškarci u tridesetima

Muškarci su sretni sve dok redovno imaju seks – dovoljno im je da budete gole i raspoložene. No, način seksa koji priželjkuju mijenja se kako prolaze njihove dvadesete, odnosno kako prelaze u tridesete godine.

Potezi koje stvarno žele

Brojni muškarci u ranim dvadesetim godinama smatraju kako ne postoji ništa bolje od oralnog seksa za postizanje seksualnog uzbuđenja. Dok, s druge strane, većina muškaraca u tridesetima misli kako je najbolji način za postizanje erekcije oralni seks koji oni pružaju partnerici. Zreli muškarci znaju da je užitak bolji ako je zadovoljstvo obostrano i shvaćaju da žena neće doživjeti orgazam samo penetracijom.

Postoji novo mjesto koje žele da im dirate

Mali broj muškaraca mlađih od 30 godina otvoren je za ideju da vaši prstići imaju pristup njihovoj stražnjici, no kod muškaraca u tridesetima situacija je znatno drugačija – oni to žele isprobati jer se osjećaju ugodnije u svojoj koži i spremni su istražiti različita područja.

Žele nešto podijeliti s vama

Stvar je jednostavna – oni žele gledati porno filmove s vama. Zašto? Jer ih to uzbuđuje. Mlađi će to teže priznati zbog straha da ćete ih pogrešno procijeniti zbog toga. Stariji muškarci dovoljno su sigurni u svoje želje da ih mogu podijeliti s vama, često i kao način za održavanje vatre u dugogodišnjim vezama.