Kako izgleda seks na kojem su djevojke zahvalne “do kraja života”

artsfon.com-2100

Mnogima je neprijatno da pričaju o svojim seksualnim iskustvima, ali ima i onih žena koje rado otkrivaju mala zadovoljstva koja proživljavaju sa svojim partnerima.

Tako su za magazin Woman's Health otvoreno progovorile o seksu na kome su “zahvalne” svojim muškarcima.

1. “Bila sam u kuhinji kada mi se dečko pojavio na vratima, došavši sa posla. Krenula sam da ga poljubim i da nastavim sa kuhanjem, ali on me je zaustavio. Gurnuo je ruke ispod moje majice i snažno me poljubio. Šapnuo mi je na uho da me želi odmah i ovdje. Sklonio je pribor sa radnog dela, svukao me, popeo gore i počeli smo voditi ljubav”, otkriva jedna od anonimnih djevojaka.

[yuzo_related]

2. “Bila nam je puna kuća gostiju. Večer prije toga, moj dečko i ja smo se posvađali. Kad je mislio da se situacija smirila, ja sam se pretvarala da sam i dalje ljutita. Odbila sam da razgovaramo i zatvorila vrata od sobe. Poludio je, i taman kad se spremao za novu svađu, ja sam mu prišla i skinula pantalone. Zgrabio me je i bacio na krevet – želim te odmah i sada. Seks je bio vrhunski, naročito jzato što smo morali da vodimo računa da nas niko iz susjedne sobe ne čuje!”

3. “Ove godine sam od svog dečka naučila najbolji trik u krevetu. Dok ja ležim na leđima sa jastukom ispod donjeg dijela leđa i s nogama podignutim uvis, on je iznad mene. Orgazam je zagarantovan!”, priznaje druga.

4. “Svake godine, od kada živimo zajedno, moj dečko s vremena na vrijeme vikend provede sa drugarima. Oboma nam prija što ta da dva dana bivamo razdvojeni. Kada se jedanput vratio kući, sa vrata samo počeli da se ljubimo, dojurili do spavaće sobe, gdje je počeo maratonski seks i trajao sve dok oboje nismo ostali bez snage”, prenosi Woman’ Health.