Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kako muškarci pasivno varaju

muskarac-prevara

Oko toga šta je tačno prevara možemo pričati satima – neke će žene reći da je samo fizički čin prevara, neke će reći da je i razmišljanje o drugoj ženi dovoljno, a u svakom slučaju, muškarci su ti koji često varaju, makar i pasivno, smatraju žene. Evo za šta sve smatraju da je pasivna prevara.

Pričanje s drugom ženom

Ne, ne mislimo da je sama činjenica da priča s nekom ženom prevara, ali ako s tom ženom priča o problemima koje imamo u vezi, onda to jest neka vrsta prevare. Osim ako smo mu dozvolile da dijeli naše tajne – ako nismo, krši prešutno pravilo da sve ostaje u spavaćoj sobi.

Uhođenje bivše na Facebooku

Nema ničeg lošeg u povremenom provjeravanju šta rade naše bivše ljubavi, ali ako to radi na dnevnoj bazi – tvoj dečko te pasivno vara. Činjenica da na dnevnoj bazi mora znati gdje je, s kim i što radi može značiti da ju još uvijek nije prebolio.

Čašćenje drugih žena

Naravno da nije problem ako okrene rundu za sve, ali ako tokom večeri cijelo vrijeme časti samo jednu ženu, to se može protumačiti kao flert. Da je samo jedna od frendova, dopustio bi joj da plati barem jednu rundu. Ovo znači da ju pokušava impresionirati.

Prešućivanje cure

Ako nije izričito naglasio da ima curu, znači da dopušta drugoj ženi da se ponaša zavodljivo prema njemu. Ne mora odmah pri upoznavanju reći da je zauzet, ali ako primijeti da žena flerta s njim, bilo bi za očekivati da barem spomene da je u vezi.