Kako se muškarci ponašaju kada su stvarno zaljubljeni

sek djevojka momak

Zaboravite na iskaze ljubavi u obliku skupih večera, ogromnih buketa cvijeća i ostalih fotogeničnih stvari koje dobro prolaze na društvenim mrežama…

Muškarac koji je stvarno zaljubljen u ženu radi najmanje ovih pet stvari.

Pokazuje poštovanje

Stvar je jednostavna – ako je stvarno zaljubljen, pokazivat će poštovanje prema ženi i dati joj do znanja da je ona za njega puno više od lijepog lica i tijela koje može pokazivati drugima. Nažalost, veliki je broj onih koji su samo opčinjeni izgledom, a o poštovanju uopće ne razmišljaju.

Iskren je

Kad se muškarac stvarno zaljubi, nema govora o glumatanju – zaljubljeni muškarci žele da ih žena u njihovim životima vidi baš onako kakvi stvarno jesu. Bez pretvaranja i uljepšavanja.

Sjeti se važnih stvari

Pored godišnjice i rođendana, zaljubljeni će se muškarac sjetiti i svih drugih stvari koje su važne ženi u njegovom životu – od toga kakvu kafu pije do pjesme koju voli slušati kad se probudi. To je dokaz da sluša je kad nešto priča.

Trudi se biti bolji

Samo će se zaljubljeni muškarac potruditi da postane bolja osoba kako bi žena u njegovom životu bila sretnija – ostali će misliti samo na sebe.

Bori se

Prije nego što uđe u ozbiljnu vezu, prosječni muškarac ima 6 manje-više nevažnih veza s drugim ženama. To kažu istraživanja, a ista istraživanja pokazuju i da te žene poprilično brzo napuštaju njegov život, te da se on ne bori da ostanu u njemu jer ih ne smatra pretjerano važnim. No, zaljubljeni će se muškarac boriti da žena ostane u njegovom životu.