Život i zdravlje

Kako se ponašaju pripadnici horoskopskih znakova kad nešto kriju

28/06/2015

Da li vaš partner spada među one koji imaju pokeraški izraz lica zbog čega vam je teško da ga uhvatite u laži? Ne brinite. Svaki znak ima svoju slabu tačku koja ga odaje.

Ovan

Muškarac Ovan reaguje na pretjerano agresivan način kada ga optužujete za nešto što je kriv. Zato, ako pobijesni na neko vaše pitanje, umjesto da počne da se šali na vaš račun, znajte da vas laže.

Bik

Obično siguran Bik počeće da pokazuje znake nesigurnosti ukoliko ste ga uhvatili u laži ili ako nešto krije od vas. Ako počne da pokazuje znake ljubomore, znajte da nešto nije u redu.

Blizanci

“Nemoj da mi stalno stojiš nad glavom!”. Ako vam kaže nešto u tom smislu, imate razloga da postanete sumnjičavi. Blizanci su obično brbljivi, a krije nešto od vas samo onda kad misli da je to vrijedno skrivanja.

Rak

Rakovi vole da provode vrijeme sa partnerkom, ali, ako odjednom počne da se drži na distanci, to treba da vam bude znak za oprez. Rak ne voli da bude sam, tako da, kad nije sa vama, sa nekim drugim sigurno jeste.

Lav

Lav započinje raspravu i kreće u napad kada hoće da skrene pažnju sa nečega što želi da sakrije od vas. Ako postane džangrizav, znajte da se nešto dešava.

Djevica

„Baš me briga, radi šta hoćeš!“. Muškarac Djevica je obično osjećajan i ljubazan. Ali, kad zna da je pogriješio, postaje grub i hladan.

Vaga

„Što mi ne vjeruješ?“ Muškarci Vage su vješti lažovi kada smatraju da je potrebno da slažu. Započinje emocionalnu manipulaciju kako biste vi imali osjećaj krivice samo zato što ste posumnjali u njegovu vjernost.

Škorpija

Ako ima nešto da sakrije, postaje izuzetno neprijatan. Ako počne sa uvredljivim komentarima koji se odnose na vašu inteligenciju ili izgled, možete se kladiti da koristi manipulaciju kako bi skrenuo vaše misli sa njegovih zlodjela.

Strijelac

Nemarni Strijelac ostavlja očigledne tragove svojih laži. Svaki put kada mu postavite isto sumnjičavo pitanje, daće vam ponešto drugačiji odgovor. Ako vas vara, može se desiti da pronađete nepoznat broj telefona, pa čak i neki dio odjeće vaše suparnice.

Jarac

„Ti si me natjerala na to!“ Kada je Jarac nevjeran, počinje igra bacanja krivice. Ako ga uhvatite u laži, pokušaće da za to okrivi vas. Ako ga još niste otkrili, zapazićete da je postao sumnjičav prema vama.

Vodolija

Zna da bude izuzetno uvjerljiv kada ne govori istinu, zato što je u stanju da zadrži hladno ponašanje, da vas gleda u oči i laže. Ali, da bi u tome bio uspješan, mora prema vama da postane i emotivno hladan. Kada se to desi, počnite da sumnjate da nešto nije u redu. U tim trenucima prije računa na vašu logiku nego na emocije.

Ribe

Muškarac Riba ima savjest koja će ga otkriti kada laže. Ako počne da vas obasipa pažnjom i poklonima, to je možda zato što ga proganja osjećaj krivice.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.