Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Kako se skrasio Dodikov sin: Igor se zaljubio na prvi pogled

20/07/2015

Sin predsjednika RS-a važio je za velikog zavodnika, ali je odlučio da cijeli život provede sa Beograđankom.

Igor Dodik je suprugu Ivanu Pešukić upoznao tokom studija na Univerzitetu u Milanu prije nekoliko godina.

x-dodik-1

Kako piše Blic, zaljubili su se na prvi pogled, ali su tek prošle godine riješili da se venčaju. Na Đurđevdan, Ivanini roditelji su bili gosti na slavi Dodikovih, a u to vrijeme su i saznali da je mlada u drugom stanju.

Čim je čuo vijest da će mu snaha početkom 2016. podariti unuka, Dodik se prijateljima povjerio da priželjkuje dečaka. Upućeni kažu da je on brižan djed i da njegovim unucima, koje mu je podarila kćerka Gorica, ne smije ništa da zafali.

Njihova veza je odolela mnogim iskušenjima. Po povratku u Laktaše, Igor je navodno zaveo srbijansku starletu Staniju Dobrojević.

x-dodik

Imao je još nekoliko kraćih romansi, a najozbiljnija je bila sa Arijanom Demirović iz Bihaća, kćerkom nekadašnjeg fudbalera Irfana Demirovića. Međutim, ta veza je bila osuđena na propast jer je navodno protiv nje, osim Milorada i Snježane Dodik, bila i Andreina porodica.

Osim poznatih lica sa estrade, iz političkog života, kulture i sporta, kao i biznismena iz čitavog regiona, Milorad Dodik je na svadbu svog sina pozvao i mnoge komšije i prijatelje iz Bakinaca i rodnih Mrčevaca.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić povjerio se prijateljima da mu je “žao što zbog poslovnih obaveza ne može da stigne na Dodikovo veselje”.

55abbb29-a90c-4d88-b21a-6e620a0a0a6d-dodik-zeni-sina-previewOrg

Vjenčanje je organizovano u luksuznom šatoru na porodičnom imanju Milorada Dodika.

Dodikovi su na veselje stigli oko 17 sati u desetak blindiranih automobila pod policijskim obezbjeđenjem, a imanje je sve vrijeme nadlijetao helikopter.

Oni koji nisu među zvanicama nisu mogli da se približe imanju.

Komentari

1 Comment

  1. Ned Demir

    20/07/2015 at 20:57

    Nek se je on ozenio da se i mi smirimo….

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.