Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Različite reakcije

Kako svaki horoskopski znak reaguje kada mu se neko sviđa

ljubav

Ne pokazuju svi privrženost i ljubav na isti način

Neki baš kao da rade sve suprotno, samo da ne biste shvatili da im se sviđate ili da vas vole.Evo kako svaki horoskopski znak ponaosob reaguje kada mu se neko sviđa, odnosno kako pokazuje privrženost i ljubav…

Ovan

Ovnovi privrženost pokazuju sasvim drugačije od svih ostalih pa je često veoma teško razaznati jeste li im dragi ili baš i ne. Oni sve pretvaraju u takmičenje pa tako i odnose s voljenima.

Ako ste dragi Ovnu on će učiniti sve da se takmiči s vama u svakom pogledu. Zbog toga je teško znati na čemu ste s njima osim ako vam direktno ne izjave ljubav.

Bik

Bikovi ljubav ne izražavaju riječima, već romantičnim gestama i potezima. Zagrlit će vas, izmasirati, odvesti na večeru… Pokušat će vam pokazati svoju ljubav radije nego što će je direktno izjaviti.

Blizanci

Blizanci su najrječitiji horoskopski znak. Zbog toga će vam veoma jasno objasniti koliko im se sviđate i koliko su vam privrženi.

Pokazat će velik interes i prema svemu o čemu vi razgovarate. Dakle, s Blizancima nema brige – ako im se sviđate, to ćete svakako i znati.

Rak

Rakovi će također ljubav radije pokazati gestama, ali njihove geste uglavnom su veoma očigledne. Jako se brinu o voljenima, slušaju ih, potiču ih i ohrabruju. Dakle, ako vas Rak voli, vidjet ćete to iz apsolutno svega što radi u vašoj blizini.

Lav

Lav je pun iznenađenja kad se radi o pokazivanju osjećaja. Oni nisu baš majstori slatkorječivosti, no zato će vas, primjerice, iznenaditi poklonom i kad vam nije rođendan. Bit će vam i podrška i ostati s vama u teškim vremenima.

Djevica

Djevice neće uvijek lako pokazati ili izreći svoje osjećaje, no potrudit će se da budu tu za vas kad vam je potrebno.

Njihova ljubav će biti najvidljivija u teškim vremenima, oni će biti prvi koji će vam pomoći i prvi koji će se potruditi da dobijete sve što vam treba.

Vaga

Vage su veoma šarmantne i prema svima su izrazito ljubazne pa je teško znati imaju li neke posebne osjećaje prema vama ili se ponašaju jednostavno kao što se ponašaju prema svima.

No, ono što će vas uvjeriti da ste posebni su njihove geste, kuhat će vam, slati simpatične poruke, a ako vam daju nadimak tada možete biti sigurni da vas vole.

Škorpion

Škorpioni su veoma brižni prema onima koje vole.

Ako vas Škorpion voli, ne morate se više brinuti o nekim stvarima koje su vas dosad najviše mučile – Škorpion će to srediti i prije nego što mu spomenete. Također, fizički će vam vrlo jasno dati do znanja da ga privlačite, dodirivat će vas i biti u vašoj blizini.

Strijelac

Strijelci će vam pokazati da im je stalo tako što će zapamtiti posebne dane i datume povezane s vama. Oni će vam prvi čestitati rođendan, a ako vas pozovu u svoju “grupu” ili društvo – to je siguran znak da im je stalo.

Jarac

Jarci paze na sve pa će vas tako iznenaditi poklonom koji ste nekad davnije rekli da želite. Motivirat će vas da slijedite svoje strasti i jako puno vremena provoditi s vama.

Vodolija

Vodolije su veoma maštovite pa će vam tako i pokazati da im je stalo. Pozvat će vas u šetnju s prijateljima da vas bolje upoznaju s njima i vrlo brzo početi dijeliti svoje interese i omiljene stvari s vama.

Ribe

Ribe će vas obasuti poljupcima i zagrljajima i bit će uvijek tu za vas kad vam je potrebno. Možda vam napišu pjesmu ili nacrtaju nešto romantično.