Život i zdravlje

Kako zavesti pripadnike horoskopskih znakova

29/06/2015

Ovnovi i Škorpije, vječiti šarmeri! Uvijek će vam se diviti ali njihova riječ je presudna. Vage, s druge strane, traže dosta stila, jer su okružene udvaračima. Zato se potrudite uz ove male astro savjete…

Ovan

Prije svega, ljubavna igra ili zavođenje mora biti vrlo iskreno, otvoreno i spontano. Ali, najvažnije pravilo glasi: dozvolite Ovnu da se udvara vama ili, ukoliko ste dovoljno vješti i lukavi – navedite i zavedite Ovna da se on udvara vama! Poenta je u tome da vi uvijek morate biti “ljubavni plijen”, a Ovan je uvijek “ljubavni osvajač”, bez obzira da li je riječ o muškarcu ili o ženi.

Bik

Udvarajte se na neki diskretniji način, indirektno i suptilno. Pri tome, nemojte zaboraviti na različite poklone kao i na brojna pravila o lijepom ponašanju. Poenta je u tome da morate ostaviti veliki utisak, ali ne samo svojom pojavom već i različitim manirima ili ukazanom pažnjom. U tom smislu možete biti sigurni da se vaša pažnja “mjeri” – ne samo lijepim riječima već i kroz različite “vrijedne” ili skupocjene poklone, sitnice…

Blizanci

Poželjno je da to činite na neobičan i veoma originalan način, ali istovremeno da sačuvate iskrenost, spontanost i lični šarm. Vaša “velika prednost” je ako ste atraktivni, ali to vam sigurno neće biti dovoljno da zadržite njihovu pažnju. Uz dobar stas podrazumijeva se da posjedujete i “dobar glas”, a to znači da se “strogo” ocjenjuje i vaš stil izražavanja.

Svakako, od vas se očekuje i da ste dinamični, optimistični, lepršavog raspoloženja, zabavljačkog karaktera, zatim da ste sposobni da im intelektualno parirate i da se izražavate spontano. Uostalom, zapamtite dobro, kod Blizanaca važi zlatno pravilo “sličan se sličnom raduje”!

Rak

Preporučujemo da budete veoma iskreni, pažljivi i dobronamjerni. Osnovno pravilo ljubavnog zavođenja glasi: osobu u znaku Raka treba neprekidno osvajati na različite načine. Znači, od vas se očekuju topli pogledi, umilne riječi, nježni dodiri i zaljubljeni osmijesi. Zatim, različiti pokloni i sitnice samo dodatno potkrepljuju vašu iskrenu pažnju i namjeru da izmamite njihov osmijeh ili da uljepšate njihovo raspoloženje.

Sljedeće važno pravilo glasi: Rak ne pokreće inicijativu ili to nikada ne čini na direktan način. Od vas se očekuju svi konkretni potezi, pozivi i direktna inicijativa. Uostalom, dovoljno je da pogledate u njihove oči i tu se krije odgovor, signal ili poruka u kom pravcu treba nastaviti igru ljubavnog zavođenja. Oni vam prećutno daju do znanja da u sebi posjeduju ogromno duhovno i emotivno bogatstvo, a od vas očekuju ulogu velikog “ljubavnog osvajača”.

Lav

Jedna od prvih lekcija koju treba dobro da naučite glasi: Lav se udvara vama na direktan način i njemu treba prepustiti to vrhunsko zadovoljstvo u zavođenju, a naročito ponos zbog osvajanja vaše pažnje i vaše ljubavi.

Važno je da u vašim očima prepoznaje pogled divljenja i da se na vašim usnama nalazi osmijeh zadovoljstva, kao i da su vaše ruke spremne da ga prihvatite u bilo kom trenutku. Savjetujemo vam da izbjegavate mala lukavstva, jer Lav nije ni najmanje naivan i ukoliko igrate po “lošim pravilima” – onda vas očekuje vrlo neprijatno iznenađenje.

Djevica

Od vas se očekuje vrlo razumno ili promišljeno ponašanje, što znači da se ophodite veoma “ozbiljno”, uporno, istrajno i strpljivo. Naravno, vaš spoljašnji izgled nije od presudnog značaja već vaša unutrašnja ili duhovna ljepota. Preciznije rečeno, to je “duhovno bogatstvo”, a pod tim Djevica podrazumijeva intelektualnu superiornost, razumnost i veoma izraženu inteligenciju i osećaj za praktično. Zatim, važno je da se nalazite na istim “talasnim dužinama”, kao i da se pridržavate svih osnovnih pravila o “urednom” načinu ili stilu života.

Vaga

Prvo pravilo je: morate imati mnogo stila, jer bez obzira što na prvi pogled sve izgleda lako, budite sigurni da se stvari vrlo brzo komplikuju. Odnosno, važno je da djelujete veoma privlačno, vrlo zabavno, neodoljivo, šarmantno, atraktivno i iskreno. Međutim, nikako nemojte zaboraviti da Vaga oko sebe ima veliki broj potencijalnih udvarača i da vam zbog toga njen početni signali ili zeleno svjetlo ne predstavljaju nikakvu garanciju za neku sljedeću fazu. Uostalom, Vage su specifične i zbog toga što vrlo aktivno i rado uživaju u različitim vidovima udvaranja ili u ljubavnom zavođenju kao i u brojnim zabavama.

Pri tome morate voditi računa o nekom nepisanom pravilu koje glasi: Vaga nikada ne čini onaj “početni korak”, a to znači da Vaga na indirektan način i veoma suptilno šalje svoje impulse ili emotivne signale. Ona zaista beskrajno uživa u “ljubavnim igrama” i u tome da je neko zavodi ili da je osvaja i naročito da je opčini svojim udvaračkim manirima!

Škorpija

Jedno od osnovnih pravila ili zapovijesti glasi: Škorpija se uvijek udvara vama, a ne vi njoj. Znači, u bilo kojoj fazi ljubavne igre vi ste ta “zgodna” meta ili žrtva, a Škorpija je uvijek osvajač ili pobjednik. U tom smislu, zaista ništa ne možete promijeniti ništa, već možete da upotrijebite svoju pamet i da se ponašate dovoljno snalažljivo. Naravno, muškarac i žena Škorpija koriste drugačiji stil, ali princip je potpuno isti.

Strijelac

Prilikom prvog susreta i na prvi pogled – veoma iskreno, otvoreno i direktno. Njih privlači izazov, šarm, avantura i neizvjesnost. Ukoliko je vaš pristup originalan i pri tom djelujete duhovito i inventivno, onda je to pun pogodak! Strijelci obožavaju različite vidove zabave i uživaju u tome da pored sebe imaju osobu sličnih afiniteta. Ipak, ne budite naivni i ne zaboraviti da na kraju oni donose završnu riječ, a naročito u slučaju kada je u pitanju muškarac Strijelac.

Jarac

Prije svega – veoma promišljeno i na vrlo diskretan način. Podsjećamo vas da u ljubavnom odnosu postoje različite faze i zbog toga sve ono što se dešava između vas i vašeg partnera zahtjeva utvrđeni ili strogo kontrolisani redosljed. Od vas se očekuju tople emocije, ali istovremeno i određena ozbiljnost i trezvenost. Naravno, nemojte zaboraviti da je njihova ideja vodilja i glavna deviza: “Treba vjerovati u razum”! Ipak, ono što ostaje nedorečeno su određena emotivna stanja i raspoloženja, ali to je istovremeno vaš magični svijet intime o kojoj Jarac ne želi da govori.

Vodolija

Ukoliko ste daroviti, slobodno upotrijebite svu svoju maštu bez ikakvih ograda i bez suvišnih skrupula. Važno je da vaš stil izražavanja djeluje vrlo originalno, neposredno i intrigantno. Zapamtite dobro: nikada, ni u jednom trenutku, nemojte potcijeniti njihovu inteligenciju! Vodolije zaista djeluju nonšalantno i lepršavo, ali to se zapaža samo spoljašnjim posmatranjem “na blic”.

Naravno, suština je u nečemu drugom što se ne vidi, što ostaje skriveno iza neprobojnih zidova. Ukoliko ste dovoljno šarmantni, duhoviti, inteligentni, elokventni, lucidni i zabavni, očekuju vas pozitivni signali sa njihove strane. A na svaku njihovu poruku treba odgovoriti sa određenim stilom i veoma samouvjereno.

Ribe

Progovorite najljepšom bojom glasa i posmatrajte ih najtoplijim pogledom. Morate biti veoma pažljivi, suptilni, emotivni i iskreni. Ipak, najvažnije pravilo ljubavnog zavođenja glasi: nemojte štedjeti svoja osjećanja i učinite sve što je potrebno da podstaknete njihovu maštovitost, plemenitost i senzualnost.

Od njih nemojte očekivati direktnu inicijativu, već tople emocije koje se prepoznaju u njihovom sanjivom pogledu, zatim u nježnom i šarmantnom osmijehu, kao i u baršunastom glasu ili u različitim signalima koje vam upućuju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.