Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kakvo ponašanje muškaraca ne treba da trpi nijedna žena

par-prekid111

Ovo je ponašanje koje niti jedna žena ne zaslužuje trpjeti niti jedne jedine minute.

Posesivan je

Ne smijete izlaziti. Ne smijete se družiti sa svojim prijateljicama. U principu, ne smijete jesti, živjeti ni disati osim ako on nije prisutan. Koliko god da ga volite, svato zaslužuje svoje slobodno vrijeme. Vi trebate momka,a ne nekoga ko će glumiti vašeg sijamskog brata blizanca.

Tjera vas da birate između njega i karijere.

Nikada, ali nikada, ne biste trebali birati između njega i karijere. Ako ste se dočepali svog posla iz snova, a on se osjeća ugroženim ili mu se ne sviđa vaš uspjeh, vrijeme je da ozbiljno preispitate vašu vezu. Zaslužujete frajera koji će vam biti potpora u bilo čemu, a posebice u izboru karijere koja vas doista usrećuje.

Kontrolira vaše odijevanje

Ako svaki vaš izlazak završi svađom, ostajanjem kod kuće iz protesta ili situacijom da se vi pokunjite poput malenog psića, vašoj se vezi ne piše dobro. ”Ta suknja ti je prekratka! Ako izađeš u tome, zaboravi me!” i slične izjave nedopustive su. Shvaćamo da su muškarci ponekad zaštitnički nastrojeni, ljubomorni ili da vas vole vidjeti u određenim odjevnim kombinacijama, no zabrane nošenja određenih komada koje volite apsolutno su besmislene. Braneći vam bilo što, ne samo da vas nastoji kontrolirati, već guši vas kao osobu.

Brani vam druženje s vašim prijateljima

Zna biti slatko kada vidimo da je naš momak malčice ljubomoran na nekog našeg prijatelja, ali kada vam on brani da se viđate s bilo kojom osobom suprotnog spola, stvari nisu nimalo slatke ni simpatične. Takvo ponašanje otkriva da imate posla s nezrelim, djetinjastim, manijakalnim i ljubomornim muškarcem koji će vam opasno zagorčati život.