Život i zdravlje

Kakvo ponašanje žena odbija muškarce

21/07/2015

Možda mislite da sve znate o igrama zavođenja i o tome šta muškarce najviše privlači, ali za svaki slučaj provjerite još jednom koliko dobro poznajete jači pol.

Ne dozvolite da vam se obiju o glavu neke stvari, koje vi smatrate vašim prednostima, a oni ih vide kao mane.

Gospođica “fancy”

Prada, Gucci, Chanel.. vi prosto upadate u oči sa svom tom garderobom poznatih modnih brendova. U većini slučajeva, muškarac nema pojma sa kakvom torbom mašete okolo, a nije mu pretjerano ni stalo. Njega jednostavno ne zanima koju marku cipela nosite. Neće ga privući brend odeće koji nosite već vaša ličnost. Možda vam ovo zvuči kao otrcana fraza, ali je apsolutno istinita. Naravno da treba da izgledate atraktivno, jer svaki muškarac kao da ima radar za lijepe žene, pa ne može da je ne primijeti. Ali, morate da pokažete stav, a ne da budete robinja mode.

Gospođica “luda sam za sportom”

Ako niste zainteresovani za njegov omiljeni fudbalski ili košarkaški tim, to je sasvim u redu, preživjeće to on. Ali, ako sport shvata ozbiljno, a vi stalno miješate imena igrača, navijate za drugi tim ili mu tokom meča postavljate razna pitanja, to mu neće biti simpatično već će mu ići na živce. Biće mu draže da mu od prvog dana date do znanja da vas sport ne zanima.

Gospođica “ne jedem”

Nemojte nakon večere kući da odlazite gladni samo zato da biste izbjegli malo nereda prilikom konkretnog obroka. Takođe, izbacite iz glave da se ljudima hvalite kako malo jedete i da ste stalno na nekoj dijeti, kako ne biste imali višak kilograma. On će naručiti ono što voli i želi, a tako bi i vi trebalo da učinite. Naručite taj hamburger ako vam se jede, ne brinite zbog malo sosa na vašim obrazima, ako se to dogodi – obrišite se ili još bolje dopustite mu da on obriše. Samo pokušajte da ne govorite dok žvaćete hranu, to nikoga ne impresionira.

Gospođica “luda sam za sportom”

Ako niste zainteresovani za njegov omiljeni fudbalski ili košarkaški tim, to je sasvim u redu, preživeće to on. Ali, ako sport shvata ozbiljno, a vi stalno mešate imena igrača, navijate za drugi tim ili mu tokom meča postavljate razna pitanja, to mu neće biti simpatično već će mu ići na živce. Biće mu draže da mu od prvog dana date do znanja da vas sport ne zanima.

Gospođica “ne jedem”

Nemojte nakon večere kući da odlazite gladni samo zato da biste izbegli malo nereda prilikom konkretnog obroka. Takođe, izbacite iz glave da se ljudima hvalite kako malo jedete i da ste stalno na nekoj dijeti, kako ne biste imali višak kilograma. On će naručiti ono što voli i želi, a tako bi i vi trebalo da učinite. Naručite taj čizburger ako vam se jede, ne brinite zbog malo sosa na vašim obrazima, ako se to dogodi – obrišite se ili još bolje dopustite mu da on obriše. Samo pokušajte da ne govorite dok žvaćete hranu, to nikoga ne impresionira.

Gospođica “znam sve”

Ima nešto seksi u ambicioznim ženama sa uspješnom karijerom. Muškarcima se to sviđa. Ali, kad miješate posao i zadovoljstvo prerano u vezi, to je problem. Muškarac želi vas, a ne vašu karijeru. Nije poželjno da tri sata govorite o vašem poslu i manama kolega. Promijenite temu.

Gospođica “svjesna sam svog tijela”

Pokažite mu da imate mnogo više da mu ponudite od savršenog izgleda. Nema ništa loše u tome ako žena želi da naglasi svoje obline, ali imajte na umu da je tanka granica između primamljivog i neukusnog.

Gospođica “previše informacija”

Da, muškarce zanima vaša životna priča, ali ne žele da čuju sve u jednoj večeri. Otvorenost je dobrodošla, ali otkriti sve odmah na početku i nije baš privlačno. Zadržite tajanstvenost, to će njegovu maštu održavati aktivnom.

Gospođica “ljepotica”

Da li ste se ikada zapitali zašto muškarci često prilaze ženama kad one misle da su u najgorim izdanjima? Muškarcima je ponekad žena najprivlačnija kada je u svom prirodnom izdanju. Ljepota se ne može sakriti ispod ružne garderobe ili podočnjaka. Žena ne mora na licu da ima fasadu od šminke da bi zavela jači pol. Sačuvajte seksi glamur za neku posebnu priliku sa njim.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.