Život i zdravlje

Kćerka bivšeg reprezentativca Srbije izazvala tešku saobraćajnu nesreću

19/07/2017

Kćerka bivšeg fudbalskog reprezentativca Srbije, Darka Kovačevića, 21-godišnja Stela, u alkoholisanom stanju izazvala je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je bilo i teže povređenih, javljaju grčki mediji.

Kako navodi grčki “Espreso”, koji je razgovarao sa ocem jednog od Stelinih drugova, Kovačevićeva kćerka je vozila luksuzni mamin auto, u kome je bilo još troje mladih.

“Stela je bila za volanom, pored nje drugarica, a iza je bio moj sin, sa još jednim drugom. Imam dokaz da je ona vozila pod uticajem alkohola, pronađeno joj je 0,75 promila u krvi, kako su to nadležni organi utvrdili. Moj sin Aleksandro mi je rekao da je Stela razvila ogromnu brzinu, onda odjednom izgubila kontrolu nad vozilom, popela se na ivičnjak, pa udarila u drugi automobil, u kome je bila jedna žena”, rekao je otac Aleksandra Vasiliua.

Grčki mediji javljaju da je povrijeđeno svoje troje saputnika Stele Kovačević, ali i žena u drugom vozilu. Ona je, navodno, operisana u privatnoj bolnici, što je platila porodica našeg nekadašnjeg reprezentativca, bivšeg napadača Zvezde i Olimpijakosa, kluba u kome je sada savjetnik.

Otac pomenutog momka najavio je za grčki “Espreso” da razmišlja o pokretanju tužbe protiv Stele Kovačević, zbog svega što se desilo njegovom sinu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.