Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

snimka postala hit

Klinac se javio ocu na posao s “bitnim” pitanjem

djecak

Snimka je postala hit, a mnogi su je nazvali preslatkom i neodoljivom

Dječak iz Michigana pozvao je tatu preko zvona na vratima da mu postavi bitno pitanje: “Kako upaliti dječji kanal?”, a preslatka snimka postala je hit na društvenim mrežama.

Snimka je nastala u Haslettu (Michigan) u novembru, a postala je hit nakon što ju je jučer objavio The Lad Bible na Facebooku, gdje je već prikupila gotovo 1,5 miliona pregleda.

Video prikazuje dječaka na trijemu koji razgovara s tatom uz pomoć aplikacije Ring, koja omogućuje vlasnicima domova da vide onoga ko zvoni i razgovaraju s njim.

Otac, koji je tad bio na poslu, pitao je sina gdje mu je majka, a on je pokazao na kuću preko puta. “Htio sam ići doma i rekla mi je da dođem ovdje i upalim dječji kanal”, govori dječak.

Njegov otac tad mu kaže kako misli da je dječji program na kanalu 25, no tad se javio novi problem. “Ne znam kako 25 izgleda”, odgovorio mu je dječak. Tata se tad počne smijati, dok mu sin šalje poljupce ljubeći kameru.

“Uzmi daljinski, usmjeri ga prema TV-u i pritisni brojeve 2 i 5, to bi trebalo upaliti”, rekao je sinu, a on je još jednom poljubio kameru prije nego je otišao.

Snimka je postala hit, a mnogi su je nazvali preslatkom i neodoljivom.