Život i zdravlje

Ko su najveće zavodnice među horoskopskim znakovima

27/05/2015

Dame rođene u znaku Bika su rođene zavodnice. Provjerite koje još pripadnice horoskopskih znakova imaju prave zavodničke moći.

Ovan

Dame rođene u ovom znaku su vatrene osvajačice koje vole biti u centru pažnje. To obično rade izborom izazovne odjeće. Međutim, njihova odjeća je samo dodatak koji pokazuje snagu njihove ličnosti. Obično imaju zanimljivo i izražajno lice i neposredne su i strastvene u komunikaciji.

Bik

One rođene u znaku Bika vješte su zavodnice. Mijenjaju svoj pristup od nevine djevojke iz susjedstva do ženstvene fatalne žene. Djevojke i žene Bikovi su lijepo građene i svjesne toga, te to rado koriste u igri zavođenja. Erotične su i ne boje se to pokazati. Često tokom komunikacije dodiruju svog sagovornika, naravno, u granicama pristojnosti.

Blizanci

Žene Blizanci kriju stotinu lica. Pripadnice ovoga znaka su beskrajno šarmantne, brzo misle, pričljive i komunikativne. Omiljene su u društvu, obično svjetle kose i očiju, te tamnijeg tena. Vole se transformirati i svoj zavodnički pristup mijenjaju ovisno o okolini, odnosno tipu muškarca.

Rak

Žene Rakovi, kao i svi predstavnici ovog znaka, imaju nježnu i osjetljivu osobnost. Obično imaju obline, vole porodični život i muškarci ih smatraju poželjnim partnerima na duge staze. Veoma su ženstvene i to pokazuju pa tako i biraju partnere koji su kavaliri i žele ugađati ženama.

Lav

Lavice su dominantne, spretne i slično kao i ostali vatreni znakovi, vole biti u centru pažnje. Svoje mane vješto pretvaraju u prednost i to koriste i kada žele osvojiti nekog muškarca. Na početku obično ne nastupaju previše napadno, ali su vrlo dobri taktičari.

Djevica

Djevice imaju latentnu seksualnost. Kako su pedantne i organizirane u svakodnevnom životu, takve su i u igri zavođenja. Obično se prikazuju kao dobre djevojke, mirne i s romantičnim stilom oblačenja, ali pod površinom se krije dobro proračunata zavodnica koja zna što želi.

Vaga

Vaga ima odlične zavodničke sposobnosti i puno ulaže u svoj fizički izgled. Vage se ne oblače previše upadljivo ili napadno, ali zato sve što nose biraju s velikom pažnjom i ukoliko to žele, njihov stil oblačenja iskoristiti će u svrhu zavođenja. Muškarci teško mogu odoljeti njihovoj perfekciji.

Škorpija

Žene rođene u znaku Škorpije opasne su zavodnice. Imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su i obično imaju promukli, senzualan glas. Obaraju s nogu, ali znaju biti posesivne. Kad zavode, igraju na toplo-hladno, pa partneru nerijetko pomute razum.

Strijelac

Žene Strijelci su neuhvatljive. Obično njeguju sportski stil, ali obožavaju nakit. Krase ih duge noge, ali nemaju pretjerane obline, pa upravo to koriste kao svoju prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov je smijeh jednostavno neodoljiv tako da su šarm i duhovitost njihovo glavno zavodničko oružje.

Jarac

Djevojke i žene rođene u znaku Jarca osvajaju hladnoćom. One se predstavljaju kao moćne i nepokolebljive žene i obično biraju muškarce nad kojima mogu dominirati. Iako im je, kao i svima, fizički izgled bitan, njihovo glavno sredstvo zavođenja je intelekt.

Vodolija

Žene u znaku Vodolije ne obraćaju preveliku pažnju na to kakav utjecaj ostavljaju na muškarce. Njima je ono unutra puno bitnije od onog izvana, pa i na taj način osvajaju ali i biraju partnere. Vrlo su moderne, hrabre i smirene. Uglavnom njeguju jednostavan stil oblačenja koji odgovara nekim muškarcima.

Ribe

Ribe su snene, nježne i osjetljive, ali, to je samo trik i varka kojom love partnera koji zaokupi njihovu pažnju. Neće oklijevati u igri “dame u nevolji”, pa ko se upeca, upecao se. Fizički izgled im u ovome dodatno pomaže, ali one nikad ne bi priznale da im je to bitan adut u ljubavnim avanturama.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.