Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Koje horoskopske znakove očekuje velika ljubav ove zime

sex zima

Ukoliko vidite svoj horoskopski znak, radujte se, jer vas ove zime očekuje velika ljubav. U zimskim mjesecima ćete konačno saznati šta želite, i kako da to dobijete.

Zimski mjeseci će mnogim znacima Zodijaka biti teški kada je u pitanju ljubav, ali određenim horoskopskim znacima će najhladniji dani doneti puno romantičnih trenutaka i ljubavi.

Neki znaci će konačno otkriti šta žele, dok će drugima januar i februar donijeti puno samopouzdanja i lijepih emocija.

Bik

Tokom januara i februara, sreća će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljude koje sretnete će podići vaše samopuzdanje i moral. Zato je ovo sjajno vrijeme da vidite koliko možete otvoriti svoje srce. Što više vremena posvećujete stvarima i ljudima koje volite i koji vam pomažu u ličnom razvoju, to će vam biti bolje tokom zimske sezone, posebno u srcu.

Rak

Godina 2018. je počela punim mjesecom u vašem znaku. Intuicija će vam u velikoj mjeri služiti u polju romantike, pa ćete stvoriti odnose koji će pozitivno uticati na vas. Nije vrijeme za izražavanje uznemirenosti. Budite jasni u vezi sa vašim potrebama i vidite ko će biti u stanju da se dovoljno izdigne i ispuni vam sve želje.

Lav

Šta stvarno želite? Nije vrijeme da nastavite da ulažete u odnose koji ne napreduju i koji vas ne ispunjavaju, ali takođe nije dobro vrijeme da pustite da vaš ego vlada. Snaga je u vašem znaku, kao i u vašem ponosu, a ove dvije stvari mogu biti upravo ono što vam treba – ili ono šta će vas dovesti do propasti. Pa, slušajte svoje srce i intuiciju i potražite ono što vam zaista treba. Bićete iznenađeni rezultatima.

Strijelac

Iskustva koje ćete doživeti ove zime pripremiće vas za velike promene u seksualnom i ljubavnom polju. Obratite pažnju na sve one stvari koje vas čine nesigurnim, paranoičnim i nestabilnim, kao i one koje vam donose suprotne, pozitivne stvari. Kada doživite ovu jasnoću, vi ćete znati u kom pravcu morate da se krećete u odnosu na ljubav.

Vodolija

Možda osjećate da niste raspoloženi za flertovanje… I to je u redu. Iskustvo iz posljednjih nekoliko godina naučilo vas je da poštujete svoje želje i potrebe. Ali, takođe vas je naučilo da kontrolišete samo stvari koje možete kontrolisati i da se ne brinete o ostatku. Zbog toga ćete ove zime brzo pronaći način da se zaljubite i izgradićete vezu koja vam zaista odgovara.