Život i zdravlje

Koje su pripadnice horoskopskih znakove najpoželjnije za brak

18/06/2015

Pročitajte u kojim horoskopskim znacima su rođene one koje su najbolje žene za brak.

Rak

Osjećanja ove žene su veoma jaka i intezivna, ona istinski voli. Uz nju vam nikada ništa ne bi nedostajalo, spremna je sve da učini za svog partnera. Ona želi da su svi oko sretni i uvijek će se truditi da im svaki dan ispuni lijepim stvarima. Jedini je problem što je sklona dramatizovanju stvari, ali to je jednostavno ona, niko nije savršen, a i to je sitnica u odnosu na to koliko je spremna da pruži. Sjajna je domaćica i majka, uvijek sve postiže. Sve što očekuje od svog muškarca je poštovanje, iskrenost i da je uz nju.

Lav

Ona je hrabra, neustrašiva i nevjerovatno sposobna. Pored sebe želi partnera koji će biti isto takav, ko će joj biti oslonac i podrška. Ona znada voli i to na svoj način koji bi svakog opio, čak i kada se ljuti beskrajno je simpatična. Njena osjećanja su iskrena, uz nju se osjećate sigurno. Veliki je borac kada su njena djeca u pitanju. Od partnera očekuje da je obožava i obasipa pažnjom, ali to biste uz nju i sami želeli jer je ona ta koja pruža i stvara ljubavno carstvo.

Jarac

Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni? Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav gorjeti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorjele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna šta od koga može da očekuje.

Ako ste takvu ženu uspjeli da privučete, a pitate se kako vam je to pošlo za rukom, znajte da vas ona možda i bolje vidi nego što vi vidite samog sebe. Ona zna koliki ste čovjek i koliko vrijedite. Dat će sve od sebe da iz vas izvuče ono najbolje. Kao majka će biti stroga, ali pravedna. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost, a ona će vam rado pokazati kako, svojim primjerom.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.