Život i zdravlje

Koji horoskopski znakovi najčešće mijenjaju partnere

23/11/2015

Neki znakovi vole na bilo koji način poboljšati život u krevetu. Nerijetko to rade tako da im nije važno kakav je partner, već koliko ih imaju. Oni nisu nužno preljubnici, ali su zato nezasiti u seksu.

Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole u svemu imati više opcija i izbora. Vole o svemu i svačemu znati ponešto, a ako moraju rasturiti nečiju vezu kako bi proširili svoje seksualno znanje, oni će to i napraviti. Što je najgore, nikada nisu skroz sretni i stalno traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere.

Kada je Strijelac u pitanju njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dijete zodijaka voli biti slobodno, sve mora jednom probati, juri svoje strasti, bez obzira koliko su dostupne. Upravo zato Strijelac voli imati izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u bilo koje doba dana ili noći.

Ribe žive za male izlete, a seks je jedan od njih. Sklone su životu u fantazijama i dugo im treba da nađu ljubav života. Promiskuitet je kod njih više posljedica optimizma za pravom ljubavlju nego želje za seksom.

Ova lista bi bila nepotpuna bez Škorpiona, znaka koji predstavlja seks. Zanimljivo je da Škorpion može ići iz krajnosti u krajnost – ili ima previše partnera ili je samo zaokupljen sobom. Seks je veliki dio njihove ličnosti i u stalnoj su potrazi za novim seksualnim iskustvima koje smatra sportom.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.