Život i zdravlje

Koji pripadnici horoskopskih znakova najčešće varaju partnere

02/08/2015

Pročitajte koliko su znakovi horoskopa vjerni svojim partnerima.

Ovan

Ovan je vrlo sklon ženama. Njegova potencija i libido ga ne zadržavaju samo na jednoj partnerki. Ne može se pohvaliti osobinom vjernosti, ali ne zna prevaru ni da sakrije.

Bik

Bik takođe ima velike seksualne apetite. Ne bude li zadovoljen od strane partnera, utjehu će vrlo brzo pronaći u drugima, ali se na staro više neće vraćati.

Blizanci

Blizanci znaju biti pomalo sebični i škrti u emotivnim vezama. Svoju slobodu ne dovode u pitanje I njihovi avanturistički izleti se ne uzimaju za zlo, međutim budu vrlo ljubomorni ako im partner priredi sličan scenario.

Rak

Rakovi, tobože, emotivci koji znaju da vam “zabiju nož u leđa” i još da ga zavrte. Nikada nećete saznati njegove dvostruke aršine, ali budite ubijeđeni da ono što priča vama nije unikatno.

Lav

Iako je Lav veoma strastven i potentan muškarac, on je odan i privržen svojoj partnerki, jer je mišljenja da je odabrao pravu koja konkurencije nema, gotovo kao i on sam.

Djevica

Postoje dva tipa Djevica. One koje su besprijekorno vjerne i one koje čak naginju promiskuitetu, one kojima prevara kao čin nema težinu, uzrok ni posljedicu.

Vaga

Vjernost ih je obišla u širokom luku. Vaga ne zna da bude vjerna, jer je u njenoj prirodi da koketira i uvijek, i svima bude dopadljiva. To je osobina vrlo jasno izražena.

Škorpija

Iako najljubomornji znak i prilično posesivan, sklona je izletima van veze. Naravno da to nikada nećete saznati. Ne postoji vještije prikrivač “zločina” od Škorpije.

Strijelac

Strelac je kralj prevare. Ovo već spada u karakternu osobinu. Ne očekujte romantičnu i ljubav do kraja života sa njim. Već sljedećeg jutra on je svoja sidra podigao, jer na čekanju je toliko njih…

Jarac

Vjernost i odanost su za njega pitanje časti. Njemu je neshvatljivo bitisanje u paralelnim vezama ili povremeni ispadi. Njegova definicija za to je nestabilnost, nedozrelost, kao i odsustvo identiteta. O moralu da ne govorimo.

Vodolija

U dubini duše on može biti ljubomoran, ali takođe na život gleda kao na jedan i u njegovoj igri pravila ne postoje.

Ribe

Ribe su sklone prevari prije nego su sklone udisanju vazduha. Ponekad znaju vrlo naivno upasti u sopstvene zamke, zaboravljajući šta su rekle. Njihovim lažima i prvarama ne nazire se kraj. Ne nasjedajte ni na jednu riječ.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.