horoskop

Kome će 2022. donijeti sreću? Za jedan znak bi ovo mogla biti najbolja godina u životu

sreca unsplash

Godina počinje s Jupiterom u empatičnim i maštovitim Ribama, što je ujedno i horoskopski znak njegove cijele vladavine

Nakon što smo vam otkrili koji se znakovi baš i neće provesti u 2022, sad vam otkrivamo kojim će znakovima ovo biti veoma sretna godina.

Ali najprije malo pojašnjenja.

Elite Daily piše da će tokom 2022. Jupiter, inače planet sreće, avanture i mudrosti, biti u idealnoj poziciji. Godina počinje s Jupiterom u empatičnim i maštovitim Ribama, što je ujedno i horoskopski znak njegove cijele vladavine. To će Jupiteru navodno dati sve što mu je potrebno da svijet učini ljepšim mjestom.

A pogotovo za ova četiri znaka…

Ovan

Ovan ništa ne voli toliko kao dokazivanje sebe i svog potencijala. Ove godine Jupiter će mu dati mnoštvo prilika za to – i to je tek početak. Naime, pravo vrijeme za samopouzdanje Ovnova tek dolazi 2023. godine. Tako da, Ovnovi, počinje vaše razdoblje.

Rak

Rak će u 2022. doživjeti brojne nove avanture i iskustva, a sve zahvaljujući onom dijelu s Jupiterom u Ribama. Tokom 2022. Rakovi će doživjeti neki sasvim drugačiji svijet i život.

Škorpion

Ribe i Škorpionima donose sreću ove godine. Za ovaj znak sve će biti puno romantičnije, strastvenije i ljepše nego inače. Mnogi umjetnički nastrojeni Škorpioni 2022. bi mogli doživjeti pravi kreativni preporod. Škorpioni, samo vam je nebo granica.

Ribe

Ribama bi ovo mogla biti najbolja godina u životu. Još 2021. Jupiter je bio u Ribama, ali samo kratko (tačnije od 16. maja do 28. jula). Tokom tog vremena Ribe su počele shvaćati tajne svog srca i samo su čekale da se tu nešto aktivira. Sad se Jupiter ponovo udružuje s Ribama i ovom znaku šalje nevjerojatnu količinu ljubavi i sreće. Ribe, samo otpustite svoj ego i imat ćete sve, prenosi Index.