Komplimenti koje svaka djevojka želi čuti

muskarac-i-zena1222

Djevojke su nevjerovatno izbirljive po pitanju komplimenata, tih malenih znakova pažnje koje svaka želi čuti, ali, muškarcima se često obiju o glavu. Ukoliko kažu nešto previše direktno – oni su seksualni prijestupnici; ukoliko kažu nešto previše platonsko – ona ne shvati ‘hint’. Čini se kako dečki ne mogu pobijediti, ali istina je daleko od toga. Evo kako:

1. “Način na koji ubacite neku radnju poput smijanja, pričanja, razmišljanja je zaista prekrasan/presladak”.

Dečki, ako ste nervozni i mislite da je ovaj kompliment previše direktan, ona će to shvatiti kao činjenicu da obraćate pažnju na male stvari. U svakom slučaju, zvuči puno bolje od “Curo, tvoja guza je kao planet!”.

Probajte s nečim poput “Način na koji češkaš nos kad se smiješ je presladak”. To bi trebalo polučiti uspjeh.

2. “Želim čuti tvoje mišljenje. Uvijek imaš svježu perspektivu”.

Inteligentni razgovori uzbuđuju žene više nego što su one to spremne priznati. Ovim joj komplimentom dajete do znanja da mislite da je pametna i da poštujete njeno mišljenje. Ovo će kod nje upaliti tu intelektualnu iskru i shvatit će da ste vi potencijalno njen idealni partner.

3. “S tobom se osjećam jako ugodno, mogu biti onakav kakav zaista jesam.”

Žene jako padaju na ranjivost, a ovo je izvrstan način da joj pokažete svoju skrivenu stranu i da ona pomisli da je baš ona vaša ‘slabost’.

Ovaj je kompliment primjenjiv i u prijateljstvima jer će drugu osobu navesti da se s vama osjeća ugodnije i otvorenije.

4. “Odličnog si okusa.”

Recite ovo dok je oralno zadovoljavate. Time ne govorite da vagine imaju odličan okus nego da vam je njena vagina jako fina.

5. “Svaki frajer u prostoriji bulji u tebe.”

Ovaj je kompliment jedan od ženskih favorita.

Žene vole kad ih muškarci žele općenito, ne samo ona osoba s kojom su u vezi. Ovo joj možete reći u gotovo svakoj prilici – u klubu, u kafiću, dok šetate… U uho joj šapnite kako je svaki prisutan muškarac odmjerava.

Međutim, pazite, za ovaj kompliment s djevojkom morate imati neku vrstu bliske veze.