Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konačno otkriveno ko doživljava bolji orgazam, muškarci ili žene?

seks

Da li ljudi zaista shvataju moć ženskog orgazma? Sada konačno imamo odgovor na to pitanje. A on je – Ne shvataju.

Godinama unazad naša kultura nije ni vjerovala da ženski orgazam postoji, takođe su učinili nemogućim procjenu toga kako i zašto žene imaju orgazam. Deceniju prije se govorilo o tome da žene uopšte i ne uživaju u seksu i da je jedina stvar koja je važna – muški orgazam.

Kada su otkrili da žene imaju orgazam istraživači su pokušali da shvate zašto su ženski orgazmi tako nevjerovatni i ludi.

Kako naučnici navode, vrlo je vjerovatno da žene imaju ogroman kapacitet da iskuse orgazam različitih tipova, koji se veoma razlikuje od muškog orgazma. Subjektivno iskustvo nije isto za svaku ženu, a može čak biti i drugačiji svaki put. Te razlike spajaju filozofiju i psihologiju. Istraživači navode da je baš ovo razlog zašto žene imaju tu čast da doživljavaju bolje orgazme od muškaraca.

Zadovoljstvo je nešto što bi trebalo učiti s ostatkom seksualnog obrazovanja. Sa ovim znanjem nema izgovora da ne potražimo ono što nam je potrebno u spavaćoj sobi.
Uviđanje činjenice da su ženska tijela takva da imaju duboke i različite orgazme može samo da poboljša seksualni život.

Orgazmi su dati muškarcima, ali se žene i dalje bore s tim, što je besmisleno jer su i njihova tela stvorena da imaju sve vrste različitih orgazama, što je sada i naučno dokazano.