Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Lauri je na pragu šeste decenije života, a mnogi joj ne bi “dali” ni 30

lauriiiii

Lauri Gordon iz Sjeverne Caroline (48) kaže da je tajna mladosti i savršenog tijela vrlo jednostavna: zdrava prehrana i mnogo, mnogo vježbanja.

“Nikada se nisam bavila fitnessom, nisam model i nikada se ničim sličnim nisam profesionalno bavila. Ja sam agent za nekretnine, a vježbanje tretiram kao moj drugi posao. Težak je i uopće ga ne volim, ali plaća je sjajna – zdravlje i činjenica da sam fit”, objašnjava Laura, koju na Instagramu prati od 470.000 ljudi.

Nema djece i priznaje da joj se suprug ponekad brine zbog tolikog broja obožavatelja, no ne odustaje. Najduže što je izbivala iz teretane je bilo sedam dana.

Osim toga, isključivo jede zdravu, neprocesiranu hranu.

“Moji prijatelji i rodbina mi redovno govore koliko imam sreće što izgledam tako dobro, no sreća nema veze s tim što nisam debela. Molim vas, nemojte me zvati sretnicom zbog toga što svakodnevno podnosim odricanja na koja vi niste spremni”, kaže Laura.

Također tvrdi da ne uzima baš nikakve dodatke prehrani, a budući da su pojedinci njene fotografije ranije koristili kako bi promovirali baš takve proizvode, napravila je profil na Instagramu kako bi svima dokazala da se može i bez umjetne pomoći.

“Jako mi je važno da se moje fotografije ne koriste kako bi se ljude namamilo da kupuju gluposti. Od suplemenata nećete čarolijom postati fit, napornim radom i pravilnom prehranom hoćete”, upozorava Laura Gordon.