D-MANOZA U PRAHU 50 g

Lijek broj jedan za liječenje urinarnih infekcija u svijetu

D Manoza (2)

D-manoza ne izaziva poremećaj normalne fiziološke flore crijeva niti uzrokuje gljivične infekcije koje se često javljaju nakon antibiotskih terapija

Svake godine milioni ljudi – većinom žene – pate od infekcija urinarnog trakta,a 90% tih infekcija uzrokuje bakterija E.coli.

D-manoza (engl. – D-mannose) je jednostavna molekula šećera, koja se prirodno nalazi u biljkama poput breze, brusnice, borovnice, breskve i koristi kao prirodni preparat „broj 1 za liječenje mokraćnih infekcija“.

Kako djeluje D-manoza

Kada se E.coli prilijepi na stijenke urinarnog trakta, širi se i stvara probleme.

D-manoza djeluje tako što se čvrsto vezuje na površinske izdanke bakterije E. Coli, čak puno jače nego što se E. Coli lijepi na ljudske stanice. Cilj tretmana je postići zadovoljavajuću razinu manoze u urinu, kada se stanice E. Coli obložene D-manozom odlijepljuju s unutrašnjih stijenki urinarnog trakta i mlazom urina izbacuju van iz tijela.

D-manoza ne izaziva poremećaj normalne fiziološke flore crijeva niti uzrokuje gljivične infekcije koje se često javljaju nakon antibiotskih terapija, a izlučuje se iz vašeg organizma u roku od 4 sata od trenutka uzimanja.

Nuspojave kao rezultat uzimanja D-manoze do sada nisu zabilježene.

D-manozu mogu uzimati trudnice i djeca uz primjereno doziranje.

D-manozu mogu uzimati i dijabetičari uz kontrolu razine šećera u krvi

Ako često patite od infekcija mokraćnog mjehura, možete koristiti prah D-manoze u preventivne svrhe,uzimanje može biti dugoročno,čak i nekoliko mjeseci jer su studije pokazale da nema nuspojava.

D-MANOZA prah 50 g ZEINPHARMA se ekstrahira iz ekološki uzgojene breze i to po visokim tehnološkim standardima Njemačke i EU (to potvrđuje i posjedovanje zaštićenog brenda s oznakom V-lavel kojeg nose samo proizvodi koji prolaze kroz strogi postupak ispitivanja kvalitete).