Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Irene Junquera

Lijepa voditeljica šokirala priznanjem: Imam tumor na mozgu

irene

Kaže i da je s 10 godina imala operaciju nakon koje tri mjeseca bila prikovana za krevet

Irene Junquera (33) dobro je poznata ljubiteljima sporta u Španiji Ova 33-godišnja sportska novinarka i voditeljica radila je na brojnim projektima, ranije je sudjelovala u popularnoj emisiji Punto pelota, surađivala sa sportskim dnevnikom Mundo Deportivo, a danas, između ostalog, radi na emisiji Gol.

A sada je otkrila nešto što su prenijeli brojni španski mediji.

– Imam tumor na mozgu i do kraja života ću morati biti pod nadzorom liječnika. Tumor je benigan i ne raste ni bilo što. Svake godine moram ići na magnetsku rezonancu – rekla je Irene Junquera.

Irene Junquera kaže da je klaustrofobična zbog čega joj je teško ići na magnetsku rezonancu. Osjetila je to i dok je sudjelovala u španskom VIP Big Brotheru i bila zatvorena u kuću.

– Tri ili četiri puta sam uzela antidepresiv. Došao je i psihijatar koji mi je rekao da ga uzmem ako budem imala osjećaj da se utapam – rekla je novinarka i dodala da joj je bilo teško jer zatvorena u kući nije mogla pratiti sportske događaje.

Kaže i da je s 10 godina imala operaciju nakon koje tri mjeseca bila prikovana za krevet.

– Oporavak je trajao dvije godine i tek sam tada mogla normalno hodati – rekla je Irene Junquera koja je velika navijačica Real Madrida.