Život i zdravlje

Ljubavne kombinacije pripadnika horoskopskih znakova kojima svi zavide

16/01/2016

Oni su jedan od onih parova kojima možete zavidjeti na sreći, ljubavi, uzajamnom poštovanjm i podršci. Uvijek se drže zajedno i sposobni su da pobijede nepobjedivo kada udruže snage.

Otkrijte koji horoskopski znakovi kada su u paru predstavljaju pravu dobitnu kombinaciju.

Bik i Rak

Oboje su odani, brižni, nježni i pažljivi i kada se nađu u emotivnoj vezi – ove karakteristike postaju duplirane. Bez obzira koliko dugo su zajedno, oni su još uvijek zaljubljeni jedno u drugo kao prvog dana, tako da nije neobično za njih da se pred drugima ponašaju kao tinejdžeri. To je jedan od onih parova na koje možete biti ljubomorni, jer želite potpuno isti odnos kao njihov.

Blizanci i Ovan

Oboje su nezavisni, veseli i veliki entuzijasti. Ovan uvijek može da prenese svoj avanturistički duh na Blizanca, tako da su uvijek spremni za akciju i razne nestašluke. Oni razumiju jedno drugo bez riječi, jer je dovoljno samo da pogledaju jedno u drugo i oni znaju šta onaj drugi misli. Njima nikada ne nedostaje uzbuđenje i oni uživaju da istražuju i pokušavaju nove stvari zajedno.

Lav i Lav

Ko bi odgovarao bolje Lavu, od Lavice koja je ambiciozna i samouvjerena kao on? U njegovoj je prirodi da ohrabruje druge, tako da su jedno drugom najveća podrška. Kada jedan padne, drugi ga ohrabruje da je u stanju da postigne sve što želi. On je njen kralj, ona je njegova kraljica. Oni su svjesni koliko su sretni što su pronašli jedno drugo, tako da nemaju namjeru da ugrožavaju svoj odnos sa nekim drugim.

Djevica i Djevica

Niko neće razumjeti njenu logiku i analitiku bolje od druge Djevice. Oni uživaju u izradi dugoročnih planova i rasporedu zajedno. Iako u javnosti djeluju pomalo kruti jer ne vole da pokazuju svoje emocije previše, ovaj par je svjestan šta je u njihovim srcima i koliko oni znače jedno drugom.

Škorpija i Strijelac

Ono što im je zajedničko i prva stvar na listi njihovih prioriteta je nezavisnost. Dok Škorpija postavlja zakone, Strijelac je veoma uznemiren. Kada Škorpija voli, ona to i pokazuje svom snagom, dok je Strijelac uzdržan. Ali kada su zajedno, drže svoju ljubav ljubomorno od drugih i paze tako da ništa i niko ne može da pokvari njihov odnos. Oni definitivno nisu par koji provodi zajedno 24 sata, ostavljaju jedno drugom sasvim dovoljno prostora, ali to nikako ne znači da vole jedno drugo manje od drugih parova.

Vodolija i Ribe

Iako je Vodolija potpuno nezavisna, a Riba apsolutno zavisna od partnera, ono što ih povezuje i stvara savršenu cjelinu su kreativnost i mašta. Ribe mogu izgledati uzdržano na prvi pogled, ali vole da pričaju o tome šta on ili ona smatra zanimljivim, dok Vodolija voli da bude onaj koji počinje razgovore. Iako Ribe nikada ne bi priznale, one tajno obožavaju spontanost Vodolije.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.