Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Lukavi trikovi zbog kojih ćete mu sigurno nedostajati

02/11/2015

Strast u dugim vezama zna nekad da se izgubi, ali zato postoje neke ženske “fore” zbog kojih ćete ga natjerati da razmišlja o vama i da mu nedostajete.

Ako i vi u vašoj vezi, shvatite da su emocije počele da blijede, kao i strast – ne očajavajte, jer ćete uz pomoć ovih trikova uspjeti da povratite sve to što je počelo da se gubi.

[yuzo_related]

1.Počnite da ga ignorišete (ali ne previše): Partner se prema vama tako ophodi, hladno i ravnodušno – počnite da ga ignorišete i prijeđite na njegov način “igre”. Kada vas zove, ne javljajte se i skoro uvijek budite zauzeti za njega. Neka shvati da mu u stvari nedostajete i da ste mu potrebni, pa makar i na pet minuta.

2. Sačekajte sa odgovorima na poruke i javljanjem: U svim slučajevima kada nam draga osoba pošalje poruku, odmah pohitamo da joj odgovorimo i da vidimo šta nam je napisala. U ovom slučaju zaobiđite brza odgovaranja na poruke. Neka malo čeka. Poslije nekoliko sati (ili manje, ako ne možete da izdržite) mu odgovorite i kažite da ste nešto radili, shvatiće da možete da provedete vrijeme i bez njega. Isto tako će se u međuvremenu pitati šta se dešava i pokušaće na sve načine da dođe do vas.

3. Nezaboravan seks: Ništa nije bolje od dobrog seksa. Ako ga iznenadite i dobro ga zabavite u krevetu, poželjeće vas još više i neće moći da prestane da misli na vas. Priredite mu neko iznenađenje, upotrebite maštu i odlično raspoloženje će biti zagarantovano. Međutim, ako se ponaša ravnodušno prema vama, a vi ste mu već pripremili nešto, ponašajte se potpuno isto. To će ga začuditi, ali isto tako i zainteresovati.. Neće znati šta ga je snašlo.

4. Ispričajte mu šta ste radili cijeli taj dan: Najbolji način da pokrenete razmišljanje o vama kod svog partnera je da ga nazovete i da mu kažete šta ste radili i kako ste se zabavili bez njega. Kako i on želi da se druži sa vama i da vas on sam zabavi, automatski će poželjeti da je tu sa vama.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.