Majka se rastužila kad je shvatila šta joj kćerka radi

kcerka – solja

Amerikanka Stacey Wehrman Feely iz Michigana naletjela je na svoju kćerku kako stoji na WC šolji pa ju je išla uslikati kako bi smiješnu fotografiju mogla poslati suprugu.

No, kada je shvatila zašto je to njezina kći napravila Stacey se rastužila.

– Snimila sam ovu fotografiju jer sam prvo mislila da je smiješna. Planirala sam je poslati suprugu da mu pokažem što radi naša 3-godišnjakinja – ispričala je Stacey.

– No, kada mi je rekla što radi, slomila sam se. Vježbala je vježbu za vanredno stanje u maloj školi koju pohađa, šta treba činiti ako ste ostali zarobljeni u WC-u – opisala je majka tužnu situaciju u kojoj joj je kći vježbala skrivanje od naoružanog napadača, slučajeva koji se sve češće događaju u SAD-u.

– U tom trenutku je sva nevinost za koju sam mislila da moja 3-godišnjakinja ima nestala. Političari, pogledajte. Ovo je vaše dijete, vaša djeca, vaši unuci i praunuci i buduće generacije koje stižu. Živjet će život i odrastati u svijetu koji se temelji na vašim odlukama. Njima su jedva tri godine i skrivat će se tako da stoje na WC šolji – napisala je majka u objavi na Facebooku.

– Ne znam što će im biti teže, pokušaj da ostanu tiho duže vremena ili držanje ravnoteže – napisala je majka i dodala da kontrola oružja ne bi eliminirala 100 posto oružanih zločina, ali ako bi učinila ikakvu razliku, isplati se.

– Ne pravim se da imam sve odgovore, ali ako ne želite da vam djeca ne stoje na WC školjci, trebamo nešto učiniti! – napisala je.