Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Meghan prvi put na balkonu palače gutala knedle, evo šta joj je Harry rekao

Screenshot_meghan harry

Meghan Markle tokom vkenda se zajedno s kraljevskom porodicom prvi put pojavila na čuvenom balkonu Buckinghamske palače, a princ Harry bio joj je podrška.

Tokom proteklog vikenda kraljevska porodica opet je bila u centru pažnje jer se u Londonu održavala ceremonija Trooping the Colour, kojom se već tradicionalno slavi Kraljičin rođendan.

Kraljica Elizabeta navršila je 92 godine, a kao i uvijek, cijela njena porodica bila je uz nju. Svijet su obišle fotografije porodice na balkonu Buckinghamske palače, a sve su oči bile uprte u novu članicu Meghan Markle, koja se 19. maja udala za princa Harryja. Za bivšu glumicu to je bilo prvo pojavljivanje na čuvenom balkonu s kojeg kraljevska porodica  pozdravlja svoje obožavatelje.

Meghan je ulaskom u porodicu pristala na učenje raznih protokola i pravila, a u tome joj uveliko pomaže i sam Harry, a tako je bilo i ovoga puta. Čitač s usana otkrio je tako o čemu je novopečeni bračni par razgovarao, piše Daily Mail.

Naime, Harry konstantno pokazuje brigu za svoju dragu, pa ju je tako nakon što je primijetio da je nervozna pitao je li dobro, a ona mu je kratko sa smiješkom rekla da jest. Vojvotkinja od Sussexa uzvratila mu je istim pitanjem, na što je i on njoj potvrdno odgovorio. Nekoliko sekundi kasnije dodao joj je samo da će avioni Kraljevskih snaga preletjeti iznad njih te da će u tom trenutku svi gledati prema nebu.