Nakon niza propalih veza

Milionerka traži dečka i spremna mu je plaćati da izlazi s njom

jane333

Izvor za Mirror rekao je kako ona planira snimati cijeli proces za dokumentarac

Najmlađa britanska loto milionerka Jane Park spremna je platiti 60.000 funti  godišnje muškarcu da izlazi s njom.

Park je postala poznata diljem svijeta nakon što je osvojila milion funti sa samo 17 godina. Danas ima 23, a svako malo britanski tabloidi izvještavaju o  trošenju tog bogatstva.

Luksuzni odmori, modni dodaci, operacija povećanja grudi i brazilsko podizanje stražnjice samo su neke od stvari na koje je Jane trošila svoje bogatstvo, a sad se nada da novcem može kupiti ljubav, nakon niza propalih veza.

Izvor za Mirror rekao je kako ona planira snimati cijeli proces za dokumentarac, koji bi trebao izaći sljedeće godine. “Jane je sjajna i ima toliko puno za dati, no opet je ostala sama, a otkad je postala dobitnica nije imala sreće”, tvrdi izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on


“Nikad nije sigurna vole li je zbog nje ili zbog njenog stanja na računu pa bi radije imala otvoreni dogovor”, kaže te dodaje kako je “spremna platiti pravu cijenu za nekog vjernog”.

Park je bila u vezi s finalistom X Factora Samom Callahanom 2016. godine, no prekinuli su nakon što ju je on navodno prevario. Zatim je hodala s mladim nogometašem Jordanom Piggottom, no to je potrajalo samo nekoliko mjeseci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on


Ranije ove godine odbila je reći koliko bogatstva joj je ostalo.

“To je pitanje koje mi niko ne postavlja”, rekla je za BBC Radio Scotland. “Nikad ne bih govorila o cifri na TV-u ili na radiju no mogu reći da se osjećam komforno”, prenosi Index.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on