Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mina prodaje stan da bi kupila bubreg: Danas svi traže donacije

mina nikolic

“Prodajem stan da kupim sebi bubreg. U današnje vrijeme svi traže donacije za operacije i dobrotvorno se za iste skupljaju pare, a ja prodajem stan”, navela je u svom oglasu Beograđanka Mina Nikolić (31) koja je već nekoliko godina bubrežni bolesnik.

Mina je po zanimanju pjevačica i prije nekoliko godina je učestvovala u emisiji “Ja imam talenat”. Još tada je imala zdravstvenih problema, a svoju bolest nije krila.

“Godine 2007. imala sam tešku saobraćajnu nesreću, dobila sam multiorgansku sepsu i bila dugo u komi. Kako bi me spasili, ljekari su mi davali jake antibiotike koji su mi bukvalno “spržili” bubrege”, ispričala je Mina na takmičenju.

Tada je pobrala simpatije gledalaca jer se bez ikakve patetike predstavila i pokazala da se i pored teške bolesti može boriti za ono do čega ti je stalo.

Ona sada, kako je napisala na Facebooku, prodaje stan kako bi dobila novi bubreg, budući da joj je potrebna transplantacija.

Pošto je svoj oglas objavila i na društvenim mrežama prijatelji su je pitali koliko joj je novca potrebno, da li će imati gdje da živi, a neki su joj nudili i pomoć.

Ona, međutim, kako “Blic” saznaje, ne želi nikakvu humanitarnu pomoć, niti da ljudi skupljaju novac za njenu transplantaciju. Želi da, prodajom stana, to sama sebi obezbijedi.