Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Muke mlade studentice

Mislila je da ima duha u stanu, pa se šokirala kad je začula glas iz ormara

ormar4

Prava istina, koja je isplivala prošle subote, bila je još čudnija

Američka brucošica Maddie, koja živi u blizini Sveučilišta Sjeverna Karolina u Greensborou, počela je primjećivati neobične stvari u stanu za koje nije imala racionalnog objašnjenja.

Na zidovima kupatila počela je primjećivati nepoznate otiske ruku, a neki odjevni predmeti počeli su neobjašnjivo nestajati iz njenog ormara.

Maddie je bila potpuno zbunjena i već je počinjala vjerovati da u njenom stanu živi duh. No, prava istina, koja je isplivala prošle subote, bila je još čudnija.

“Odjednom sam začula zveckanje u mome ormaru, zvučalo je kao da je unutra rakun. ‘Tko je tamo?’ povikala sam, a dobila sam i odgovor: ‘Ja sam Drew”, ispričala je za lokalni portal Fox8.

Policija je ustvrdila da je Drew zapravo Andrew Clyde Swofford, protiv kojega će biti podignuta optužnica po nekoliko točaka, koji je potvrdio riječi studentice Maddie, čije se prezime ne navodi.

Maddie je potom Drewa upitala hoće li joj nauditi, no on je odgovorio niječno: ‘Ne, ne, ne’.

Nakon što nije uspjela obaviti hitan poziv sa svoga Apple sata, odlučila je otvoriti vrata ormara. Tek tada je ugledala mladića koji je bio odjeven u njezinu odjeću.

– Nosio je moje čarape, moje cipele… Imao je i torbu punu moje odjeće, ispričala je za Fox8.

Odlučila je potom smireno s njim porazgovarati, dok je dečku preko mobitela u porukama javljala što se događa.

– Stavio je na glavu moj šešir, potom je otišao u kupaonicu, pogledao u ogledalo i rekao: ‘Jako si lijepa, mogu li te zagrliti’. Ipak, nije me niti dodirnuo, otkrila je.

Rekla je da joj je ispričao sve o svom životu. Vjeruje da je bio u njezinom stanu i ranije, ali ga nikada nije vidjela.

Andrew je napustio stan tek kada se pojavio njezin dečko.

– Uvijek sam se šalila da u mom stanu živi duh, jer je moja odjeća počela nestajati otkako živim ovdje, majice, hlače… vjerujem da je ovdje dolazio i ranije.

Maddie je za lokalne medije izjavila da je i ranije osjećala nesigurno u tom stanu.

U prosincu su ona i njezine cimerice zatekle dvojicu nepoznatih muškaraca u dnevnoj sobi, iako su im vrata uvijek bila zaključana. No, nisu im naudili. Nakon tog incidenta upravitelji zgrade osigurali su im novu bravu, ali nisu zvali policiju.

– Prošle noći se nisam osjećala sigurno, spavala sa sa svojom cimericom. Ne mogu ostati ovdje, moj ormar smrdi. Svaki put kad odem u svoju sobu osjećam loše vibracije. Spreman sam otići odavde, rekla je.

Andrew Clyde Swofford, uljez u stanu studentice Maddie, otprije ima 14 kaznenih prijava zbog krađe i krađe identiteta, a poslije subote osumnjičen je i za ilegalni upad u stan.