Misteriozna bolest uzela im četiri djeteta, a sad će i peto

lace

Mark i Jamie Pollock iz Sjeverne Irske pokopali su sina i tri kćeri zbog bolesti koju niti jedan doktor ne može dijagnosticirati. Kćer Lacey također boluje od nje i ima još par dana života

Jedino što shrvani roditelji žele u ovom trenutku je pružiti četverogodišnjoj Lacey sve što je ikada željela i doživjeti trenutke za pamćenje.

Obitelj je već izgubila četvero djece u dobi između devet sedmica i 13 godina zbog bolesti koju nitko ne može otkriti. Lacey ima još četvero braće koji srećom, ne pate od misterioznog stanja.

– U nedjelju nam je doktor rekao da Lacey ima još samo sedam dana života. Rođena je s istim poremećajem kao i njezine tri sestre i brat, ali on nikada nije dijagnosticiran. Sve pretrage gena su normalne – izjavila je njezina majka Jamie.

Obitelj je prvo dijete, brata Jordana, izgubio 2001., kada je imao samo 11 mjeseci, kćer Jamie-Lee u njenoj 13. godini života, Ellie u 2011. u 6. godini, a Lexi je preminula 2012. godine i bila je stara samo devet mjeseci.

– Nisu mogla hodati ni pričati, teško su disali i jeli. Lacey je pola svog života provela u bolnici. Trenutno je na aparatima i pod lijekovima, ali nas i dalje čuje te se ponekad zna i osmjehnuti – ispričala je Jamie.

Obitelj trenutno pokušava ispuniti sve želje svoje kćeri, a lokalni stanovnici pomažu u njihovim namjerama.

– Došla nam je Peppa Pig maskota i ekipa Belfast Giantsa jučer. Nismo mogli dobiti Eda Sheerana, ali je doktor iz bolnice u kojoj se prethodno liječila došao s gitarom u bolnicu i ona je odmah otvorila oči kad je krenuo pjevati. Medicinske sestre nisu mogle vjerovati – kazala je majka Jamie.