Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Charlotte Cope iz Velsa

Mlada bolničarka pronađena mrtva u stanu nakon što se vratila s posla (FOTO)

ch

Samo nekoliko dana ranije na društvenim mrežama je apelovala na ljude da ostanu u svojim kućama i pohvalila svoje kolege

Mlada bolničarka Charlotte Cope iz Velsa nađena je mrtva u svom domu. Ona je na društvenim mrežama ranije rekla da je “posvetila sve vrijeme koje je provela na poslu pomažući onima kojima je najpotrebnije u ovom teškom vremenu”.

Imala je 23 godine i tek je dvije godine radila u ambulanti, a nađena je mrtva nakon što se vratila sa posla u ponedjeljak, javlja Guardian.

Samo nekoliko dana ranije na društvenim mrežama je apelovala na ljude da ostanu u svojim kućama i pohvalila svoje kolege.

“Život je grozan trenutno. Nedostaje mi moja porodica, nedostaju mi treninzi, nedostaje mi sloboda. Ali moram ostati pozitivna, posvećujem sve vrijeme u ambulanti kako bih pomogla onima kojima je potrebno sa mojim sjajnim kolegama. Budite bezbjedni i molim vas ostanite kod kuće”, rekla je ona.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Kind heart, fierce mind, brave spirit ?

Objavu dijeli Charl ❤️? (@charlottelouisecope)

Kolege su pohvalile njen rad, pa čak i prikupljale novac za njenu sahranu.

“Veoma ponosna bolničarka koju su svi obožavali, nosila je težinu svijeta na svojim malim ramenima predugo u tišini”, rekao je za nju kolega Connor Quinn.