Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otkrila šta želi

Mlada mama otkrila da ima aferu i brojne je žene podržale

mama-instagram

“Ne želim se osjećati kao nečija majka koja se svađa oko čarapa na stolu”

Mlada mama otkrila je zašto želi imati aferu, a njezina objava s bloga Mom on the Run, koju je objavila i na Instagramu, postala je pravi hit na društvenim mrežama jer su se brojne žene prepoznale u njoj – ali ne zbog razloga koji bi vam prvo pao na pamet.

– Želim imati tajne razgovore tokom dana. Želim napisati više od ‘šećer, kafa, mlijeko i hranu za psa’. Želim napisati: ‘Ne mogu prestati razmišljati o tebi’ ili ‘ne mogu dočekati da te dotaknem.

– Želim se osjećati poželjnom. Želim primati poruke zbog kojih ću se crvenjeti i osjećati slabo. Želim čuti da sam lijepa. Da izgledam seksi u tim hlačama. Da sam toliko poželjna da je slab na mene.

– Ne želim se osjećati kao nečija majka koja se svađa oko čarapa na stolu ili o tome ko više spava. Kao da nekoga ‘tjeram’ da stvari radi na pravilan način. Ne želim reći ili čuti ‘preumoran sam danas’ svaki dan ili svake sedmice.

– Želim osjećati kao da nisam nevidljiva. Kao da sam više od cimerice nekome.

– Želim imati aferu sa svojim suprugom, želim da me čuje kad mu to kažem i da zna da to mislim. Jer trebamo to. Jer imamo troje djece i iscrpljujuće je, a naša veza nije samo zapostavljena, već gotovo zaboravljena.

– Preiscrpljeni smo za voljeti jedno drugo. Ne trebam osjećaj nove veze, jer ono što mi imamo toliko je dublje… ne trebam samo požudu, jer mi imamo ljubav.

– No želim tu povezanost ponovo i želim tu iskru. Želim imati aferu s muškarcem za kojeg sam se udala jer ga volim, zato što svaki dan kad se probudim – on je prva osoba o kojoj razmišljam.

– Ne želim da se svaki put kad to spomenem posvađamo. Želim da zna da nije njegova krivnja ili moja… to je samo vrijeme… i ne želim čekati da prođe kako bismo ponovo imali to.

Inače, Lauru i na Instagramu prati gotovo 15 hiljada ljudi, a njezine iskrene objave dobivaju veliku pažnju. Jučer je tako pokazala razliku između svog tijela prije i poslije tri bebe.