Život i zdravlje

"ljubav u zraku"

Mladi biznismen iz Tuzle svojoj djevojci priredio nesvakidašnje iznenađenje

28/11/2020

Uži krug Dijaninih i Semirovih prijatelja svjedočio je pravoj filmskoj priči u doba korone

U vremenu pandemije koronavirusa i sve manje lijepih i radosnih vijesti, mladi biznismen Semir Alić iz Tuzle, odlučio je svojoj djevojci Dijani Iličković prirediti nesvakidašnji dan za pamćenje.

Uži krug Dijaninih i Semirovih prijatelja svjedočio je pravoj filmskoj priči u doba korone.

Naime, Semir je sletio na aerodrom i odmah iz aviona zaprosio svoju djevojku.

“Budući da smo zaista dugo u vezi i da je naša ljubav jača od svega, smatrao sam da Dijana zaslužuje ono najbolje i vrlo ozbiljno sam krenuo u pripreme cijele ceremonije. Dugo sam smišljao kako da je zaprosim, i mnogo ideja mi je zaista padalo napamet. Dvoumio sam se između nekoliko opcija i znao sam da to mora biti nešto neobično i spektakulrano kako to Dijana i zaslužuje. Tako sam se odlučio za let avionom, nakon čega su uslijedile i zaruke i zdravica uz vatromet”, ispričao je Semir, kojem su u realizaciji cijele ideje pomogli prijatelji.

“Važan zadatak u svemu ovome, osim mojih prijatelja je imala i Dijanina prijateljica, kojoj je bio zadatak, da umjesto u dogovorenoj kupovini, sa Dijanom dođe na sasvim drugo mjesto, nakon čega je uslijedio šok. Avion slijeće, ja izlazim sa prstenom u ruci i idem prema njoj. Naravno, rekla je DA”, kaže Semir za Federalnu TV, kojoj je ustupio i nekoliko fotografija ovog zaista prelijepog i nesvakidašnjeg čina krunisanja ljubavi, koji će zasigurno svi dugo pamtiti.

Komentari

Autor: federalna.ba/Dino Durmić

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.