Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Mladoj majci se rasporio carski rez: Utrobu sam držala u rukama (FOTO)

20/05/2015

Sam Bell (28) tvrdi da je rukama morala u rukama držati utrobu nakon što joj se rasporio ožiljak od carskog reza.

Majka iz Hampshirea (Engleska) rodila je 24. marta kćer Chloe carskim rezom u bolnici St. Helier Hospital u Surreyu. Tri dana nakon poroda doktori su utvrdili da je sve u redu i pustili je kući. Pet dana nakon poroda u kuću joj je stigla babica koja je maknula šavove.

carski rez (1)

– Kada sam ubrzo nakon toga pokušala ustati iz kreveta, vidjela sam svoju utrobu i crijeva kako vire van. Počela sam vrištati. Dotrčali su moj partner Matt i babica. Babica mi je rekla da tako nešto nikada nije vidjela. Rekla mi je i da legnem natrag na krevet. Nazvali su Hitnu. Čekala sam 40 minuta da dođu, a onda su me odvezli u bolnicu – rekla je Sam.

Operisali su je i “zaradila” je 20 šavova. Još se oporavlja.

Iz bolnice tvrde da su pokrenuli istragu.

carski rez (2)

– Nedavno su me pozvali na sastanak u bolnicu. Pitali su me kako se oporavljam. Ja sam im rekla da moram znati ko je odgovoran. Oni su rekli da je to jedna od onih stvari koje se događaju. Rekli su da se to događa rijetko, ali se događa – kaže Sam.

Glasnogovornik spomenute bolnice rekao je za Daily Mail da se ispričavaju gospođi Bell te da su pokrenuli istragu. Dok ona ne bude završena, slučaj ne mogu dalje komentariat, prenosi portal 24sata.hr.

Komentari

1 Comment

  1. Nahla

    21/05/2015 at 14:42

    Nedo Bog nikome. ja se tek trebam poroditi na carski rez..

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.