Mikayla Demaiter

Mnogi joj nisu vjerovali kada bi im rekla čime se bavi (FOTO)

mikaela

Djevojku trenutno prati 140-000 obožavatelja, a s obzirom da se ne srami ispred objektiva otkrivati svoje čari, ta će brojka samo nastaviti rasti

Kada ugledate prelijepu plavušu savršenih proporcija, a Mikayla Demaiter može se pohvaliti da priroda na njoj doista nije štedjela, vjerojatno najprije pomilite da je model, instruktorica fitnesa ili nešto tome već slično.

Međutim, Demaiter se do sada nije pretjerano isticala u manekenskim vodama, ali zato jest na zaleđenim površinama jer je fantastično koristila svoje fizičke predispozicije kako bi zaustavljala jureće pakove!


Ova prekrasna 19-godišnja Kanađanka teška samo pedesetak kilograma sve do jučer je bila golmanica u hokeju, a hoće li to biti i ubuduće, u mnogočemu će ovisiti o postoperativnome opravku budući da je kao član Bluewater Hawksa gadno povrijedila koljeno.

Demaiter je nedavno na svom profilu napisala objavu iz koje se dalo naslutiti kako se ne namjerava vratiti klizaljkama i grubom poslu među stativama, ali dovoljno je mlada da se oko toga predomisli.


Naravno, manekenstvo se i dalje nudi kao odlična opcija, pogotovo sada kada je njen profil na Instagramu postao hit među mnogim muškarcima.

Djevojku trenutno prati 140-000 obožavatelja, a s obzirom da se ne srami ispred objektiva otkrivati svoje čari, ta će brojka samo nastaviti rasti.