Život i zdravlje

Ispovijesti

Mnogi muškarci misle da je najvažnija “veličina”, a evo šta kažu žene

30/03/2019

Donosimo iskrena iskustva stvarnih žena, koje su željele govoriti na ovu temu

Koji god muškarac izgovori kako mu je nevažno što će žena s kojom spava pomisliti o njegovoj “muškosti” – jednostavno nije iskren. I ankete pokazuju kako im je to izrazito važno i kako od toga čak i najviše strahuju.

Je li (pre)velik, (pre)malen, isuviše tanak ili debeo, kriv ili “žilav”… sigurno se barem jednom u životu gledajući u svoj penis zapitao svaki muškarac. Istina je kako odgovor na to pitanje ovisi isključivo o afinitetima njegove partnerice… A istina je kako to ponekad i nije neka radost.

Naime, potpuno normalno je da različite žene imaju različite kriterije (baš kao što to imaju i muškarci kad su u pitanju, primjerice, ženske grudi). Uostalom, i svaki penis je priča za sebe, tako da je teško utvrditi koji tip muškog spolnog organa je najbolji, ako ih se i da kvalificirati na taj način.

Ipak, glas većine valjda nešto znači. Donosimo iskrena iskustva stvarnih žena, koje su željele govoriti na ovu temu. Ovakve penise one najviše vole.

“Volim kraće penise, a druge karakteristike me ne zanimaju. Mislim da je uvijek više stvar u tehnici nego u veličini i obliku, ali seks s predugim penisom može biti jako bolan.”

“Ništa s previše vena, to je zastrašujuće! Srednja veličina je uvijek dobra, kao i roza boja.”

“Penis bez kožice mi je ljepši jer djeluje uredno. Debljina je puno bitnija nego dužina, idealno je kada je širok poput bočice dezodoransa.”

“Dok radi što treba, meni je dobro. Genitalije su svakako ružne. Jedino ne volim kad su muškarci agresivni i kad su im penisi ljubičaste boje.”

“Jednom sam bila s frajerom koji je imao kriv penis i zbog toga je uspio doprijeti do mjesta na koje drugi nisu mogli.”

“Nedavno sam se susrela sa stvarno širokim penisom. Bio je širok kao limenka gaziranog pića i baš sam uživala…”

“Nemam poseban tip, ali volim kada me penis iznenadi time koliko poraste prilikom erekcije. Ipak, nisam previše oduševljena obrezanim penisima.”

“Ako je vrlo veliki, to prilično usporava stvari, pa preferiram one koji su nešto kraći. Ako moram birati između dužine i širine, moj glas ide širini.”

“Volim kada je penis debeo i ima mnogo vena – tada izgleda ponosno.”

Komentari

Autor: jutarnji.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.