Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Afera s predsjednikom

Monica Lewinsky otkrila šta bi uradila da sretne Hillary Clinton

Monica Lewinsky Bill Clinton2

Osim u eseju u Vanity Fairu, Monica je o seks skandalu progovorila i u dokumentarnom serijalu ”The Clinton Affair’

U eseju koji je u utorak objavio časopis Vanity Fair, Monica Lewinsky (45) napisala je kako bi se, u slučaju da je ikad sretne licem u lice, izvinila Hillary Clinton (71) zbog afere koju je svojedobno imala s njenim suprugom Billom Clintonom (72), bivšim predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država.

– Moje prve javno izgovorene riječi nakon skandala, iz intervjua koji sam dala Barbari Walters 3. marta 1999., bile su direktno izvinjenje Billovoj kćeri Chelsei i gospođi Clinton. Da ikad sretnem Hillary, ponovno bih joj rekla koliko mi je iskreno žao zbog svega… Ne očekujem njihov oprost, ali želim da znaju koliko se loše osjećam zbog svega lošeg što su doživjele zbog mene – napisala je Lewinsky, a prenio je NBC News.

Nepoznati detalji

Osim u eseju u Vanity Fairu, Monica je o seks skandalu progovorila i u dokumentarnom serijalu ”The Clinton Affair”, u kojemu je iznijela dosad nepoznate detalje o odnosu s Billom Clintonom.

Lewinsky se, između ostaloga, prisjetila kako joj je bivši predsjednik darovao iglu za šešir i knjigu “Vlati trave” autora Walta Whitmana.

– Takva intimna knjiga ne daje se olako i bilo kome… Spomenuti poklon uvjerio me da između nas zbilja ima nečega, iako sam se do tad dvoumila, mislila sam kako sam možda sve samo umislila… Krenuli smo prema kupaonici, on mi je davao komplimente, ja sam uzvraćala i postajali smo sve intimniji… U jednom trenutku pitala sam ga želi li nastaviti – rekao je da želi, iako je u svim našim prijašnjim susretima odustajao kad bismo došli do te kritične tačke – ovako je Monica opisala seks s Clintonom u kupaonici Ovalnoga ureda.

Plavu haljinu s mrljama od sperme Lewinsky je kasnije istoga dana nosila na jednoj večeri, ali tragove odnosa primijetila je, rekla je, tek nekoliko dana poslije, kad je haljinu ponovno isprobavala pred prijateljicom, koja ju je i nagovorila da je sačuva, prenosi Jutarnji.hr.