Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"stari grad"

Mostarski izviđači osvojili prvo mjesto na izviđačkom tekmičenju u Zenici

l_6a6f47204c632434e66d5dfa360f0f7a

Odred izviđača “Stari Grad” sudjelovao je na natjecanju s dvije ekipe i ostvario odlične rezultate

Na Međunarodnom izviđačko-ekološkom natjecanju za mlađe izviđače i planinke “U susret proljeću 2023” koje je održano u subotu u organizaciji Saveza izviđača Grada Zenice, Odred izviđača “Stari Grad” Mostar ostvario je odlične rezultate, priopćeno je u nedjelju iz tog odreda.

Na natjecanju je sudjelovalo 37 ekipa iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Bila je to prilika da se preko 200 izviđača i planinki iz Sarajeva, Zenice, Mostara, Tešnja, Banovića, Doboj Istoka, Prijedora, Banja Luke, Konjica, Broda, Jablanice, Visokog, Zavidovića, Vareša, Stoca, Podgorice i Nikšića druži, natječe i provede lijep proljetni dan u Zenici.

Odred izviđača “Stari Grad” sudjelovao je na natjecanju s dvije ekipe i ostvario odlične rezultate. Ekipa Koordinatni sistem u sastavu Narcis Džumhur, Tarik Bijavica, Alina Taida Kajan i Adla Gološ pobijedila je i ostvarila najveći broj bodova u konkurenciji od 37 ekipa osvojivši pobjednički pehar, dok je druga ekipa Mumijevi osvojila 11. mjesto.

“Naša ekipa je imala čast da svečanim spuštanjem zastave službeno zatvori ovogodišnje natjecanje u Zenici. Ponosni smo na naše izviđače i postignute rezultate, a organizatorima se zahvaljujemo na odličnom natjecanju i organizaciji”, rekli su iz Odreda izviđača “Stari Grad” Mostar.