Život i zdravlje

"stari grad"

Mostarski izviđači osvojili prvo mjesto na izviđačkom tekmičenju u Zenici

19/03/2023

Odred izviđača "Stari Grad" sudjelovao je na natjecanju s dvije ekipe i ostvario odlične rezultate

Na Međunarodnom izviđačko-ekološkom natjecanju za mlađe izviđače i planinke “U susret proljeću 2023” koje je održano u subotu u organizaciji Saveza izviđača Grada Zenice, Odred izviđača “Stari Grad” Mostar ostvario je odlične rezultate, priopćeno je u nedjelju iz tog odreda.

Na natjecanju je sudjelovalo 37 ekipa iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Bila je to prilika da se preko 200 izviđača i planinki iz Sarajeva, Zenice, Mostara, Tešnja, Banovića, Doboj Istoka, Prijedora, Banja Luke, Konjica, Broda, Jablanice, Visokog, Zavidovića, Vareša, Stoca, Podgorice i Nikšića druži, natječe i provede lijep proljetni dan u Zenici.

Odred izviđača “Stari Grad” sudjelovao je na natjecanju s dvije ekipe i ostvario odlične rezultate. Ekipa Koordinatni sistem u sastavu Narcis Džumhur, Tarik Bijavica, Alina Taida Kajan i Adla Gološ pobijedila je i ostvarila najveći broj bodova u konkurenciji od 37 ekipa osvojivši pobjednički pehar, dok je druga ekipa Mumijevi osvojila 11. mjesto.

“Naša ekipa je imala čast da svečanim spuštanjem zastave službeno zatvori ovogodišnje natjecanje u Zenici. Ponosni smo na naše izviđače i postignute rezultate, a organizatorima se zahvaljujemo na odličnom natjecanju i organizaciji”, rekli su iz Odreda izviđača “Stari Grad” Mostar.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.