Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Muškarac pregažen 300 puta prije nego što je zaustavljen saobraćaj

voz

Tijelo 47-godišnjeg muškarca navodno je pregaženo tristotinjak puta jer se radnicima podzemne željeznice učinilo da se radi o lisici. Vjeruje se da je tijelo muškarca ostalo na tračnicama tunela između stanica Holborn i Russell Square u Londonu oko 14 sati prije nego što je policija identificirala ostatke kao ljudske.

Voz je zaustavljen 28. decembra prošle godine oko 11.30 sati, nakon što je netko aktivirao kočnicu za slučaj opasnosti, piše britanski The Sun, piše portal 24sata.hr.

Jedan od radnika izašao je u tunel provjeriti o čemu se radi, no nije vidio ništa osim nečega što mu se učinilo kao ostaci lisice na tračnicama.

Prema izvoru The Suna, radnik je izvijestio nadređene da je leš koji se nalazi na tračnicama tijelo životinje.

– Ni jedna lisica nije viđena ni mrtva ni živa u centru Piccadilly Line podzemne već zadnjih 15 godina – kazao je izvor The Suna.

Promet podzemnom nastavio se normalno odvijati, pa se uprava podzemne željeznice sada suočava s optužbama kako je njihovo osoblje pod pritiskom da ne smije prekidati normalan promet željeznicom.

Saobraćajna policija pozvana je tek sljedećeg dana, koja je uviđajem ustanovila da se u tunelu ipak nalaze ostaci tijela čovjeka.

Pregledom nadzornih kamera utvrđeno je da je čovjek snimljen kako ulazi u tunel na stanici Holborn. Prema nekim procjenama, kroz tunel je u tih 14 sati do dolaska policije prošlo još otprilike 26 vozova.

voz