Pokazalo istraživanje

Muškarac s ove četiri osobine najlakše dolazi do seksa

muskarac – zena – krevet

Pronašli smo ključne razlike između muškaraca i žena kad je riječ o učestalosti seksualnih odnosa

Ako ste i vi muškarac čiji seksualni život nije onako bogat kako biste voljeli, sudeći prema rezultatima novog istraživanja, možda je problem u vašoj ličnosti.

Istraživanje koje je provedeno na Queensland University of Technology pokazalo je da se muškarci s određenim karakternim osobinama imaju seks češće nego ostali.

Pokazalo se da muškarci koji su otvoreni, emotivno stabilni, ugodni ili savjesni najlakše dolaze do seksa, prenosi Mirror.

Istraživanje u kojem je učestvovalo 3000 muškaraca i 1500 žena koji su dali podatke o svom seksualnom životu pokazalo je da je za muškarce bitno kakvu ličnost imaju kad je riječ o tome koliko se seksaju, dok kod žena nije toliko.

“Pronašli smo ključne razlike između muškaraca i žena kad je riječ o učestalosti seksualnih odnosa, ali i broju potomaka. U usporedbi sa ženama, kod muškaraca postoji puno više faktora koji utječu na to hoće li se poseksati, što objašnjava velike varijacije u tome koliko često imaju seks”, objasnio je doktor Stephan Whyte koji je vodio istraživanje.

Otvorenost je bila jednako bitan faktor kod muškaraca i žena, ali se pokazalo da su kod muškaraca bitne i neke druge osobine, prenosi Index.hr.