Život i zdravlje

Muškarci otkrili kako se ponašaju kada im nije stalo do djevojke

29/06/2015

Momci su otkrili kako se ponašaju kada im nije stalo do djevojke.

– Ako i nakon nekog vremena niste upoznali nijednog njegovog prijatelja, on onda ne planira ozbiljnu vezu. To jednostavno znači da ste prolazna varijanta. – priznao je Ivan (28) za Cosmopolitan.hr

– Sa djevojkom do koje mi nije stalo nikad ne izlazim vikendom. Tad izlazim s društvom. Kad se muškarac tako ponaša to je znak da na njega ne možete računati. – Marko (23)

– Koliko često provjerava svoj telefon? Muškarci obično telefon nose u džepu, na vibraciji, kako bi znali kada im stigne poruka. U slučaju da on stalno gleda, izvlači i čačka svoj telefon, znači da nećete dobiti pažnju kakvu zaslužujete. – Igor (29)

– Ako na prvom sastanku spomene svoju bivšu i bolan prekid u bilo kom kontekstu, znajte da ga bivša djevojka još uvijek muči. Da to nije problem u njegovom životu, ne bi ni pričao o tome. – Matija (24)

– Djevojku do koje mi je stalo pokušavam da impresioniram raznim zanimljivim mjestima i spreman sam da se “polomi” kako bi joj udovoljio. Kad mi nije važna, vodim je na isto mjesto – dok ne dosadi i meni i njoj. – Lazar (30)

– Kad djevojku ne zovem tri-četiri dana, već tek za sedmicu ili više, to znači da je zovem reda radi, ili mi je dosadno. Isto rade i svi moji prijatelji. Kad nam se neka djevojka sviđa, želimo s njom da provodimo svaki trenutak. Onda nikad ne glumimo neuhvatljive. – Goran (23)

– Kad muškarac izlazi s djevojkom nekoliko puta, a nije je ni poljubio ili pokazao veće interesovanje, to znači da vjerovatno ima još jednu sa strane pa ne zna šta da radi. To stanje ipak ne traje dugo. U korist jedne djevojke, naravno (ha-ha). – Luka (27)

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.