Život i zdravlje

Muškarci priznali kojih 5 stvari im privlači pažnju kod žena

23/06/2015

Naravno da će skockana djevojka privući pažnju svakog momka, međutim ovdje smo se bazirali na stvari koje im privlače pažnju na duže staze. Osim privlačnog izgleda i zgodnog tijela, postoje 5 stvari zbog kojih će se zaljubiti “do ušiju” u djevojku. Evo o čemu je riječ:

Stil
Naravno da muškarci neće primjetiti da li ti se slaže torbica uz cipele i da li sve što imaš na sebi je po posljednjoj modi, ali to ne znači da ne primjećuju stil. Način na koji hodaš, kosa i ženstvenost koja je ili nije u tebi… sve su ovo stvari koje im zapadaju za oko.

Pristupačnost
Nasmijana žena koja djeluje kao da joj se može prići uvijek će privući mnogo više muškaraca od one koja djeluje hladno i nezainteresovano. Stidljive žene s ovim imaju najviše problema jer često djeluju hladno, a zapravo su samo povučene.

Nezavisnost
Žena koja ne zavisi ni od koga se i te kako primjećuje u gomili i momci je lako uočavaju. Ona svojim stavom pokazuje da ne zavisi od tuđeg mišljenja ili finansijske pomoći i možda će odbiti slabiće, ali pravi muškarci padaju upravo na takve.

Misterioznost
Ako sve otkriješ odjednom, bićeš manje privlačna nego ako uspiješ da zadržiš bar malo misterioznosti. Muškarci vole da otkrivaju stvari, a uvijek će ih više privući žena koja za njih nije otvorena knjiga.

Seks
Bolje rečeno, nedostatak istoga. Žena koja odmah spava s muškarcem ne radi ništa loše, ali muškarac će prije izgubiti interes ako je sve odmah dobio na tanjiru. Žene koje muškarci teži osvajaju su privlačnije jer zadržavaju moć u svojim rukama.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.