Savršeni kandidati

Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima tretiraju žene kao kraljice

par_ljubav

Astrolozi tvrde da bi vam se po tom pitanju najviše moglo posrećiti s jednim od narednih pet horoskopskih znakova

Ako tražite dečka koji će vas razmaziti i držati kao kap vode na dlanu, imamo savršene kandidate za vas.

Astrolozi tvrde da bi vam se po tom pitanju najviše moglo posrećiti s jednim od narednih pet horoskopskih znakova u kojima se rađaju muškarci koji svoje partnerice tretiraju kao kraljice.

Bik

Muškarci rođeni u ovom znaku možda vas neće obasipati skupocjenim poklonima, ali će zato svojim gestama, podrškom i pažnjom učiniti da se uz njih stalno osjećate voljeno. Ugađanje osobama do kojih im je stalo nešto je što ih ispunjava.

Rak

Rakovi vole razmaziti svoje partnerice i priuštiti im sve što žele. Bez obzira na to radi li se o nekom skupom poklonu ili samo o zagrljaju, muškarci rođeni u ovom znaku za voljenu će ženu napraviti sve što mogu.

Lav

Za razliku od prethodno spomenutih znakova, Lavovi očekuju da im uzvratite istom mjerom. Ženu uz koju će se osjećati voljeno držat će kao kap vode na dlanu.

Jarac

Iako muškarci rođeni u ovom znaku često djeluju hladno, kada se zaljube, Jarčevi su potpuno posvećeni tome da voljenu ženu učine sretnom.

Ribe

Muškarci Ribe učinit će baš sve kako bi se njihova voljena osoba osjećala posebno. Neće štedjeti ni kada je u pitanju novac, ni kada je riječ o emocijama, a od njih možete očekivati i svakodnevna posebna iznenađenja.